Καρανικόλας υπέρ Μητσοτάκη: Εκθέτει και τον Λοβέρδο που τον είχε εκπρόσωπο!

Advertisement

Ενώ ακόμα και οι «γαλάζιοι» υπουργοί κάνουν «λευκή απεργία» στο θέμα των παρακολουθήσεων, ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρήκε στήριξη στον έως πρόσφατα υπεύθυνου ενημέρωσης κοινοβουλευτικού έργου του …ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Σπύρου Καρανικόλα!!!

«Σήμερα κατέστη σαφές πως ο @kmitsotakis, ακόμα και αν κάνει λάθη, έχει το θάρρος να τα αναγνωρίζει, να απολογείται δημόσια και να σπεύδει να τα διορθώσει. Για αυτό και υπερέχει πολιτικά. Αντίθετα ο @atsipras παραμένει αναξιόπιστος, νομίζοντας ότι απευθύνεται σε Λωτοφάγους», έγραψε στο Twitter μετά τη συζήτηση στη Βουλή.
Ο Σπύρος Καρανικόλας δεν βρήκε λέξη να πει για την παρακολούθηση του αρχηγού του κόμματος που μέχρι τρεις μήνες ανήκε και τον οποίο μάλιστα στήριξε στον δεύτερο γύρο προκειμένου να μην βγει ο Παπανδρέου!
Ταυτόχρονα εκθέτει και τον Ανδρέα Λοβέρδο που τον είχε εκπρόσωπο Τύπου-αλήθεια, αν εκλεγόταν ο Α. Λοβέρδος και είχε εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ τον Καρανικόλα τα ίδια θα έλεγε για την παρακολούθηση του Νίκου Ανδρουλάκη;
Αφού, όμως, ο Α. Λοβέρδος δεν εκλέχτηκε, ο «μικρός Άδωνις» όπως αποκαλείται ο Σπ. Καρανικόλας οδεύει προς τη ΝΔ. Η επίσημη προσχώρησή του είναι θέμα χρόνου!
Β. Σκ.
Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement