Premier League: Ιστορική «9άρα» για την Λίβερπουλ – Τρομερή ανατροπή για τη Μάντσεστερ Σίτι

Advertisement

Η Λίβερπουλ πέτυχε την πρώτη της νίκη στη φετινή Premier League μετά από τέσσερις αγωνιστικές και μάλιστα με τον πιο απίστευτο τρόπο. Οι «Reds» ισοπέδωσαν στο Άνφιλντ τη Μπόρνμουθ 9-0, ισοφαρίζοντας μάλιστα τη μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία της Premier League.

Ιστορική νίκη για τους «Reds»Visionhaus/Getty Images

Η ομάδα του Κλοπ στο ημίχρονο ήταν ήδη μπροστά με 5-0 όμως οι «μηχανές» της δεν σταμάτησαν και έτσι έφτασαν σε μία ιστορική νίκη. Τα γκολ για τη Λίβερπουλ σημείωσαν οι Έλιοτ, Άρνολντ, Φαν Ντάικ, Καρβάλιο ενώ από δύο γκολ πέτυχαν οι Φιρμίνο και Ντίας. Το 6-0 είχε γίνει από αυτογκόλ του Μέφαμ, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο Κώστας Τσιμίκας μπήκε στο ματς ως αλλαγή στο 69ο λεπτό και έδωσε τις δύο τελευταίες ασίστ στους Καρβάλιο και Ντίας. Τρεις ασίστ, πέρα από τα δύο γκολ, έδωσε ο Βραζιλιάνος Φιρμίνο.

Στο άλλο παιχνίδι που τράβηξε τα βλέμματα της 4ης αγωνιστικής της Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι ολοκλήρωσε μία φοβερή ανατροπή, με πρωταγωνιστή τον «δαιμονισμένο» Χάλαντ.

Advertisement

Οι «πολίτες» έχαναν 2-0 στην έδρα τους από τον κακό δαίμονά τους, Κρίσταλ Πάλας, στο ημίχρονο, όμως στην επανάληψη γύρισαν το ματς. Ο Μπερνάρντι Σίλβα μείωσε το σκορ στο 53’ και στη συνέχεια ανέλαβε το παιδί – θαύμα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, Έρλινγκ Χάλαντ. Ο 22χρονος επιθετικός με γκολ στο 62’, στο 70’ και στο 81ο λεπτό, ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη μεγάλη ανατροπή της Σίτι που έφτασε τους 10 βαθμούς. Παράλληλα ο Νορβηγός ανέβηκε στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ, έχοντας 6 γκολ σε 4 αγώνες, ενώ αυτό ήταν το 13ο χατ-τρικ στην καριέρα του.

Advertisement

Advertisement

Τα σκορ στα άλλα ματς της 4ης αγωνιστικής:

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement