Σοκ στην Τουρκία: Άνδρας μαχαίρωσε την πρώην σύζυγό του μπροστά στο παιδί τους

Advertisement

Ένα φρικτό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας «έρχεται στο φως» στην Τουρκία. Μια μητέρα ξυλοκοπήθηκε και μαχαιρώθηκε πολλές φορές από τον πρώην σύζυγό της, μπροστά στα μάτια του παιδιού τους. Αιτία η «ζήλια» του συζύγου, ο οποίος και συνελήφθη. Οι γείτονες κατέγραψαν το περιστατικό σε βίντεο.

Ειδικότερα, ο Bahattin Gazi Baldemir κάλεσε την πρώην σύντροφό του, που ονομάζεται Beyza, σε ένα πάρκο με το πρόσχημα να δει το παιδί τους. Στις εικόνες που κατέγραψαν κάτοικοι της περιοχής, φαίνεται το πρώην ζευγάρι να καβγαδίζει και στη συνέχεια ο άνδρας να την ξυλοκοπάει, να τη ρίχνει στο έδαφος και να τη μαχαιρώνει. Έπειτα, αρπάζει το παιδί και φεύγει από το σημείο.

Ο δράστης συνελήφθη ενώ η γυναίκα, που μαχαιρώθηκε σε τέσσερα σημεία, χειρουργήθηκε και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο εκτός κινδύνου.

Advertisement

Το βίντεο της επίθεσης

Στις εικόνες φαίνεται η σκληρή βία που άσκησε ο σύζυγός με τη βοήθεια του πατέρα του εναντίον της νεαρής μητέρας.

ΠΡΟΣΟΧΉ σκληρές εικόνες:

«Με απειλούν ακόμα, φοβάμαι»

Μιλώντας στα τουρκικά ΜΜΕ η γυναίκα που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μετά τη φρικτή επίθεση του πρώην συζύγου της δήλωσε: «Δεν μπορούσε να χωνέψει το διαζύγιό μας. Το πρόβλημά του δεν ήταν ποτέ το παιδί, ήταν πιο σημαντικό το πού ζούσα, τι φορούσα και με ποιον μιλούσα. Είπε ότι ακόμη και αν τον χώριζα, δεν θα μπορούσα να παντρευτώ κανέναν Την ημέρα του περιστατικού, ήθελα να δω τον γιο μου. Δεν με άφησε οπότε πήγα στο αστυνομικό τμήμα και υπέβαλα μήνυση. Στη συνέχεια, καθώς επέστρεφα στο σπίτι με τον αδελφό μου, η θεία μου με πήρε τηλέφωνο και μου είπε: «Πάμε μαζί». Κατέβηκα στο προαύλιο του τζαμιού και ο γιος μου έτρεξε κατευθείαν στην αγκαλιά μου και τον πήρα. Τότε ο πρώην σύζυγός μου και ο πατέρας του στάθηκαν μπροστά μου, λέγοντας να αφήσουν το παιδί να φύγει, και είπα όχι, δεν θα το αφήσω. Η θεία μου παρενέβη και είπε εντάξει, ας τον χαϊδέψει λίγο, θα φύγουμε. Μετά επιτέθηκε στη θεία μου και μετά σε μένα. Με μαχαίρωσαν σε τέσσερα σημεία. Έχω 12 ράμματα στο χέρι μου. Αυτός και ο πατέρας του κρατήθηκαν. Συνελήφθη και ο πατέρας του αφέθηκε ελεύθερος. Με απειλούν ακόμα, φοβάμαι».

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement