Τζέισον Στέιθαμ: Οικογενειακώς για διακοπές στην Ελλάδα – Ποιο νησί επέλεξε;

Advertisement

Την Ελλάδα επέλεξαν και φέτος αρκετοί αστέρες του Χόλυγουντ για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Μεταξύ πολλών διασημοτήτων στη χώρα μας βρέθηκε και ο Τζέισον Στέιθαμ με την οικογένειά του.

Ο σταρ του Χόλιγουντ επισκέφτηκε την χώρα μας και πιο συγκεκριμένα, την Σχοινούσα για τις καλοκαιρινές του διακοπές. Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο ηθοποιός, η σύζυγός του Ρόζι Χάντινγκτον-Γουάιτλι και ο πεντάχρονος γιος τους Τζακ βρίσκονται στο νησί τα τελευταία δύο 24ωρα.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, εκείνος και η οικογένειά του εθεάθησαν να απολαμβάνουν το γεύμα τους σε γνωστό εστιατόριο του νησιού.

Advertisement

Είναι η δεύτερη φορά μέσα στα τελευταία δύο χρόνια, που ο Τζέισον Στέιθαμ επισκέπτεται τη χώρα μας. Ο ηθοποιός βρέθηκε ξανά στη χώρα μας πέρυσι για τις ανάγκες των γυρισμάτων της σειράς «Αναλώσιμοι», που πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη.

Επιπλέον για για τις καλοκαιρινές τους διακοπές έχουν επιλέξει την Ελλάδα η Εύα Μέντες και ο Ράιαν Γκόσλινγκ, η Κλόντια Σίφερ, η Νικόλ Κίντμαν, η Κιάρα Φεράνι και η Ντέμι Μουρ.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement