Wiz Khalifa: Πανικός από πυροβολισμούς σε συναυλία του ράπερ στην Ινδιανάπολη

Advertisement

Χάος ξέσπασε σε μια συναυλία του ράπερ Wiz Khalifa έξω από την Ινδιανάπολη το βράδυ της Παρασκευής, καθώς υπήρξαν αναφορές για πυροβολισμούς με αποτέλεσμα οι θαυμαστές να τρέχουν πανικόβλητοι προς τις εξόδους.

Ο ράπερ του «See You Again» έληξε πρόωρα τη συναυλία του στο Ruoff Music Center στο Noblesville της Ιντιάνα, αφού ξέσπασε κάποιου είδους συμπλοκή στα αριστερά της σκηνής, σύμφωνα με μάρτυρες.

Το Ruoff Music Center, ένας υπαίθριος χώρος, έχει χωρητικότητα σχεδόν 25.000 ατόμων. Δημοσίευμα της New York Post αναφέρει πως οι παρευρισκόμενοι ξεκίνησαν να τρέχουν προς τις εξόδους του σταδίου, με αποτέλεσμα κάποιοι να ποδοπατηθούν.

Advertisement

Τρεις από τους θεατές μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα, σύμφωνα με τον σερίφη της κομητείας Χάμιλτον. Ωστόσο, οι αστυνομικές αρχές δεν εντόπισαν κάποιο όπλο.

«Δεν ξέρω αν άκουσα πυροβολισμό, αυτό που ξέρω είναι ότι είδα ανθρώπους να τρέχουν παντού, προς τη σκηνή και τις εξόδους. Ήταν σαν ένα είδος κοπαδιού. Τρέξαμε όλοι έξω από τον χώρο για να προλάβουμε ό,τι συνέβη», δήλωσε μάρτυρας στη NYP. Η αστυνομία θεωρεί ότι ο θύτης και το θύμα δεν είχαν οποιαδήποτε σχέση με τον Wiz Khalifa.

Ο Rory Appleton, δημοσιογράφος της εφημερίδας IndyStar, είχε μια παρόμοια εμπειρία στην έκθεση. «Οι άνθρωποι φώναζαν για πυροβολισμούς. Όλοι τρέξαμε έξω… σκαρφαλώσαμε σε φράχτες, κάναμε τα πάντα για να βγούμε έξω», έγραψε στο Twitter.

Advertisement

«Πραγματικά η πιο τρομακτική εμπειρία που έχω ζήσει ποτέ, ήμουν εκεί, ελπίζω όλοι να είναι ασφαλείς!», έγραψε ένας θαυμαστής στο Twitter.

Είναι η δεύτερη μεγάλη συναυλία που καταλήγει κατ’ αυτόν τον τρόπο. Πέρυσι είχε συμβεί σχεδόν το ίδιο στη στο φεστιβάλ Astroworld, κατά τη διάρκεια της εμφάνισης του Τράβις Σκοτ. Αποτέλεσμα ήταν δεκάδες νεκροί και 5.000 τραυματίες.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement