Οικονόμου για Τσίπρα: Στη Βουλή θα δοθούν οι δέουσες απαντήσεις

Ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου, Δευτέρα 11 Απριλίου 2022. (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)
Advertisement

Για δημιουργία εντυπώσεων κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα ο Γιάννης Οικονόμου με αφορμή τις δηλώσεις του μετά την επίσκεψη στην ΑΔΑΕ.

«Η υπόθεση του κ. Ανδρουλάκη έχει περάσει τάχιστα, και με πρωτοβουλία της Κυβέρνησης, στη δικαιοδοσία της ελληνικής Δικαιοσύνης και της Βουλής. Ο κ. Τσίπρας χειρίζεται το ζήτημα με όρους ελαφρού θεάματος, χρησιμοποιώντας μυθεύματα και ουρανομήκεις ανακρίβειες» σχολίασε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Πρόσθεσε ότι «ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ κ. Ράμμος θα βρίσκεται αύριο στη Βουλή και εκεί θα δοθούν οι δέουσες απαντήσεις, μέσω θεσμικών διαδικασιών. Από τις θεσμικές διαδικασίες θα προκύψουν προτάσεις βελτίωσης του θεσμικού πλαισίου και διόρθωσης διαχρονικών παθογενειών. Η σημερινή επίσκεψή του στην ΑΔΑΕ αποσκοπούσε μόνο στη δημιουργία εντυπώσεων, χωρίς να φέρνει κανένα αποτέλεσμα».

Advertisement

«Φυσικά, σχετικά με τις πληροφορίες, που εσχάτως βλέπουν το φως της δημοσιότητας, για παρακολουθήσεις τηλεφώνων στελεχών της κυβέρνησης του, όταν ήταν Πρωθυπουργός, παραμένει άλαλος. Θα αναγκαστεί όμως να τοποθετηθεί οσονούπω» κατέληξε ο Γιάννης Οικονόμου.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement