Σπασμένο βρήκε το αυτοκίνητό της η Λατινοπούλου: Μου επιτέθηκαν αλήτισσες, κάμερες παντού

Advertisement

Χαρακωμένο και με σπασμένους τους πλαϊνούς καθρέπτες βρήκε σήμερα το πρωί το αυτοκίνητό της η Αφροδίτη Λατινοπούλου. Η πρώην πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας και νυν μέλος του κόμματος που δημιούργησε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ανέβασε βίντεο στο Instagram, τονίζοντας ότι το προηγούμενο βράδυ είχε δεχθεί φραστική επίθεση από δυο γυναίκες, τις οποίες χαρακτήρισε ως αλήτισσες.

Η Αφροδίτη Λατινόπουλου, γνωστή στο ευρύ κοινό κυρίως για τις ακραίες απόψεις που εκφράζει κατά καιρούς, με αφορμή ακριβώς τις ζημιές στο αυτοκίνητό της αναρωτήθηκε γιατί δεν έχει θεσπιστεί ένας νόμος που να επιβάλλει στα καταστήματα να έχουν κάμερες έξω.

«Παρκάρω το αυτοκίνητο μου έξω από μια καφετέρια προκειμένου να πάω σπίτι μου. Με πλησιάζουν δυο αλήτισσες οι οποίες αρχίζουν και μου κάνουν φραστική επίθεση λέγοντας ότι δεν πρέπει να υπάρχω, δεν πρέπει να ζω, πρέπει να εξαφανιστώ και όλα τα σχετικά διότι οι απόψεις μου είναι φασιστικές. Δεν δίνω σημασία, απαντάω πως αυτές είναι απόψεις μου και δεν πρόκειται να αλλάξω και συνεχίζω προκειμένου να πάω στο σπίτι μου. Την επόμενη μέρα, σήμερα δηλαδή βρήκα το αυτοκίνητο μου σε αυτήν την κατάσταση…», είπε και συνέχισε: «Αυτή είναι η δημοκρατία τους, αυτός είναι ο τρόπος να απαντάνε. Αυτός είναι ο φασισμός τους. Αυτό ακριβώς. Τίποτα άλλο. Δεν έχουν επιχειρήματα, δεν έχουν ιδεολογία, δεν έχουν τίποτα. Έχουν μόνο καταστροφή. Και απορώ γιατί ακόμα δεν έχει θεσπιστεί ένας νόμος να είναι υποχρεωτική η κάμερα σε όλα τα καταστήματα.

Advertisement

Γιατί οι δράστες αυτοί, τώρα η αστυνομία θα γνώριζαν που βρίσκονται. Και αυτό είναι κάτι που πρέπει να γίνει. Και όλοι να συλλαμβάνονται και να τιμωρούνται όπως πρέπει».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Advertisement

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Afroditi Latinopoulou (@a.latinopoulou)

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement