Αναταραχή σε πτήση: Άνδρας έστειλε γυμνή φωτογραφία στους υπόλοιπους επιβάτες – Η αντίδραση του πιλότου

Advertisement

Πιλότος πτήσης της Southwest Airlines απείλησε να ματαιώσει την απογείωση, όταν ένας άνδρας μέσα στο αεροπλάνο έστειλε γυμνή φωτογραφία σε άλλους επιβάτες.

Συγκεκριμένα, ο επιβάτης χρησιμοποίησε το AirDrop της Apple για να στείλει τη γυμνή φωτογραφία. Πρόκειται για μια υπηρεσία που επιτρέπει την ασύρματη αποστολή φωτογραφιών, βίντεο ή άλλων δεδομένων σε κοντινές συσκευές.

Το εν λόγω περιστατικό συνέβη σε πτήση από το Χιούστον με προορισμό το Κάμπος σαν Λούκας στο Μεξικό.

Advertisement

«Εάν αυτό συνεχιστεί όσο είμαστε στο έδαφος, θα πρέπει να πάω ξανά στην πύλη, όλοι θα πρέπει να αποβιβαστούν, θα εμπλακεί η ασφάλεια… και οι διακοπές θα καταστραφούν», ακούγεται να λέει ο πιλότος σε βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok.

«Οπότε, ό,τι κι αν είναι αυτό το AirDrop, σταματήστε να στέλνετε γυμνές φωτογραφίες και ας πάμε στο Κάμπο», συμπλήρωσε ο πιλότος.

Η επιβάτης Τίγκλορ Μαρσάλις, που τράβηξε το βίντεο, είπε στο CNN ότι είχε μόλις επιβιβαστεί στο αεροπλάνο με φίλους, όταν η ίδια και άλλοι επιβάτες έλαβαν μια ενημέρωση για αρχεία που εστάλησαν μέσω του AirDrop.

Advertisement
@teighmars @robloxsouthwestair takes airdropping nudes very seriously. #AEJeansSoundOn #WorldPrincessWeek ♬ original sound – Teighlor Marsalis

Η γυναίκα είπε ότι απέρριψε το αίτημα να λάβει το αρχείο, αλλά δυο άλλες γυναίκες μπροστά της το αποδέχθηκαν και της έδειξαν τη φωτογραφία. «Ήταν ένας γυμνός άνδρας, το είχε στείλει με AirDrop σε όλους», ανέφερε η ίδια.

Σημείωσε ότι ο πιλότος χειρίστηκε επαγγελματικά την κατάσταση. Έπειτα από δέκα λεπτά, το πλήρωμα έκανε την επίδειξη των σωστικών μέσων και απογειώθηκαν, ενώ τίποτα άλλο δεν συνέβη στην συγκεκριμένη πτήση.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement