Ρόδος: Ώρες αγωνίας για 46χρονο πατέρα τριών παιδιών που εξαφανίστηκε – Βρέθηκε μόνο το αυτοκίνητό του

Advertisement

Ώρες αγωνίας βιώνει η οικογένεια 46χρονου εργολάβου που εξαφανίστηκε στο νησί της Ρόδου. Πρόκειται για πατέρα τριών παιδιών, τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί εδώ και μερικά 24ωρα. Η Α’ Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου έχει στήσει μια μεγάλη επιχείρηση έρευνας έτσι ώστε να εντοπίσει τον άνδρα που για τελευταία φορά εθεάθη την Κυριακή 28 Αυγούστου.

Κλειστό το κινητό, βρέθηκε μόνο το αυτοκίνητό του

Η εξαφάνιση του 46χρονου έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία στη σύζυγο και τον αδερφό του, οι οποίοι τον αναζητούν στα μέρη όπου σύχναζε. Το κινητό του παραμένει κλειστό ενώ προβληματισμό προκάλεσε το γεγονός ότι εντοπίστηκε το αυτοκίνητό του εγκαταλελειμμένο περίπου δύο χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι του.

Ο 46χρονος άνδρας την Κυριακή το απόγευμα είχε συναντηθεί με φίλους του ενώ το βράδυ της ίδιας ημέρας είχε προγραμματισμένη συνάντηση με έναν πελάτη του, σε ξενοδοχειακή μονάδα της Ρόδου.

Advertisement

Η Αστυνομία έχει ελέγξει όλες τις πύλες εξόδου από το νησί, χωρίς όμως να υπάρξει αποτέλεσμα. Σημειώνεται, τέλος, πως στο μικροσκόπιο των αρχών βρίσκονται και πρόσωπα με τα οποία ο 46χρονος είχε οικονομικές και επαγγελματικές συναλλαγές.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement