Νέα Υόρκη: Νεκρός ο CFO της Bed Bath & Beyond – Έπεσε από τον 18ο όροφο ουρανοξύστη

Advertisement

«Βουτιά θανάτου» πραγματοποίησε το απόγευμα της Παρασκευής, ο οικονομικός διευθυντής της Bed Bath & Beyond Inc, καθώς έπεσε από τον από τον 18ο όροφο του ουρανοξύστη Tribeca της Νέας Υόρκης.

Όπως αναφέρει το Reuters, λίγες μέρες πριν την πτώση του Gustavo Arnal, από τον ουρανοξύστη που είναι γνωστός και ως «Jenga», η εταιρεία Bed Bath & Beyond είχε ανακοινώσει το κλείσιμο πολλών καταστημάτων της.

Ο Gustavo Arnal, 52 ετών, εντάχθηκε στο Bed Bath & Beyond το 2020 και ήταν επικεφαλής των οικονομικών ηπηρεσιών της εταιρείας. Στο παρελθόν είχε εργαστεί ως CFO για την μάρκα καλλυντικών Avon στο Λονδίνο και είχε μια 20ετή θητεία στην Procter & Gamble.

Advertisement

Την Παρασκευή στις 12:30 μ.μ. (τοπική ώρα), η αστυνομία βρήκε έναν 52χρονο άνδρα νεκρό κοντά στο κτίριο, ο οποίος φαινόταν να είχε τραυματιστεί θανάσιμα από μεγάλη πτώση. Η αστυνομία αναγνώρισε αργότερα τον άνδρα ως Gustavo Arnal.

Advertisement

Στις 16 Αυγούστου, ο Arnal πούλησε 55.013 μετοχές της εταιρείας, ενώ την περασμένη εβδομάδα η Bed Bath & Beyond δήλωσε ότι θα κλείσει 150 καταστήματα, θα περικόψει θέσεις εργασίας και θα αναθεωρήσει τη στρατηγική της στο merchandising, σε μια προσπάθεια να ανατρέψει την επιχείρησή της, που χάνει χρήματα.

Η Bed Bath and Beyond δεν έχει σχολιάσει κάτι σχετικά με το περιστατικό.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement