Το πρώτο μήνυμα του Μαρσέλο: «Πάμε Ολυμπιακέ» – Υποδοχή στο Καραϊσκάκη ετοιμάζει η ΠΑΕ

Advertisement

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ Μαρσέλο ανήκει πια στον Ολυμπιακό και στις τάξεις των Ερυθρόλευκων επικρατεί φρενίτιδα ενθουσιασμού. Ο πρώην άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της απόκτησής του από τους Πειραιώτες, έστειλε μήνυμα μέσω των social media ενθουσιάζοντας ακόμα περισσότερο το κοινό των Πειραιωτών.

Ο Μαρσέλο ανέβασε βίντεο στον λογαριασμό του στο Instagram λέγοντας: «Είναι τεράστια τιμή μου να είμαι μέλος ενός θρυλικού συλλόγου, όπως ο Ολυμπιακός» και κατέληξε: «Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε. Πάμε Ολυμπιακέ».

 

Advertisement
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marcelo Vieira (@marcelotwelve)

Ο σπουδαίος Βραζιλιάνος μπακ χαφ αναμένεται το απόγευμα της Δευτέρας (5/9) στην Ελλάδα. Μάλιστα η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα ανοίξει το βράδυ της Δευτέρας το Γ. Καραϊσκάκης, ώστε οι φίλοι της ομάδας να τον υποδεχτούν.

Advertisement

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει ότι η υποδοχή του Παγκόσμιου Μαρσέλο θα γίνει στο Γεώργιος Καραϊσκάκης αύριο (5/9) στις 21.00. Η είσοδος για τους φιλάθλους θα είναι ελεύθερη. Οι φίλαθλοι θα μπορούν να εισέρχονται στις εξέδρες του Σταδίου από τις εισόδους στις Θύρες 33-35, ενώ τα πάρκινγκ του σταδίου θα είναι ανοικτά μέχρι το όριο διαθεσιμότητας. Οι θύρες θα ανοίξουν στις 20.00».

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement