Το δικαστικό συμβούλιο είπε «όχι» στην αποδέσμευση της περιουσίας του Γιώργου Τράγκα

Advertisement

Δεν κατάφερε η Μαρία Καρρά, χήρα του Γιώργου Τράγκα, να αποδεσμεύσει τα περιουσιακά της στοιχεία, καθώς το δικαστικό συμβούλιο είπε «όχι» στην προσφυγή της, με την οποία ζήτησε να αρθεί η διάταξη της Αρχής Ξεπλύματος Μαύρου Χρήματος, με την οποία έχει δεσμευτεί η τεράστια περιουσία του εκδότη – δημοσιογράφου.

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών, με βούλευμα του απέρριψε την αίτηση της Μαρίας Καρρά, χήρας του εκδότη και δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα, που είχε στραφεί κατά της διάταξης δέσµευσης των περιουσιακών της στοιχείων από την Αρχή Καταπολέµησης Νοµιµοποίησης Εσόδων από εγκληµατικές δραστηριότητες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κ. Καρρά, έχει υποβάλλει αίτημα αποδοχής επ’ ωφελεία απογραφής της περιουσίας του συζύγου της.

Advertisement

Αυτό σημαίνει ότι, αποδέχεται την περιουσία του, αφού προηγουμένως ολοκληρωθεί ο εξονυχιστικός έλεγχος του συνόλου της, κατά το ενεργητικό και το παθητικό της και εκ προιμίου αποδέχεται την εγκυρότητα του αποτελέσματος που θα προκύψει.

Το αίτημα της θα κριθεί από δικαστήριο, το οποίο θα ορίσει συμβολαιογράφο, που θα αποφανθεί εντός 4 μηνών και η απόφαση αυτή θα επικυρώνεται κατά κανόνα από δικαστική απόφαση.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement