Ρούλα Πισπιρίγκου: Εισαγγελική πρόταση παραπομπής σε δίκη για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας

Απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου στην ανακρίτρια, Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022. Η 33χρονη η οποία είναι προσωρινά κρατούμενη από τον περασμένο Απρίλιο για την ανθρωποκτονία σε βάρος της 9χρονης πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη σύμφωνα με συμπληρωματική ποινική δίωξη που της ασκήθηκε, κατηγορείται ότι αποπειράθηκε να δολοφονήσει την 9χρονη, όταν αυτή νοσηλεύονταν στο «Καραμανδάνειο» νοσοκομείο της Πάτρας. (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
Advertisement

Το δρόμο που οδηγεί την προφυλακισμένη Ρούλα Πισπιρίγκου στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας για τα βαριά κακουργήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση με θύμα την πρωτότοκη κόρη της Τζωρτζίνας, αλλά και για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του παιδιού, έδειξε σήμερα με πρόταση του προς το δικαστικό συμβούλιο ο εισαγγελέας πρωτοδικών Γιώργος Νούλης.

Παράλληλα, ο εισαγγελικός λειτουργός εισηγείται και την εξακολούθηση της προσωρινής κράτησης για την κατηορούμενη η οποία παραμένει στις φυλακές του Κορυδαλλού.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται και η έκδοση του βουλεύματος από το δικαστικό συμβούλιο τα μέλη του οποίου θα αποφασίσουν οριστικά για την παραπομπή ή μη της Ρούλας Πισπιρίγκου στο εδώλιο.

Advertisement

Και ενώ η υπόθεση αυτή βρίσκεται σε ώριμο δικονομικό στάδιο, με γρήγορους ρυθμούς.. .τρέχει και η δεύτερη ανάκριση για την υπόθεση της δολοφονίας των δύο μικρότερων παιδιών της, της Μαλένα και της Ίριδας.

Σύντομα και σε αυτή την υπόθεση η Ρούλα Πισπιρίγκου θα βρεθεί ενώπιον της ανακρίτριας προκειμένου να απολογηθεί και για αυτές τις κακουργηματικές πράξεις που της αποδίδονται και φέρεται να έχει τελέσει σε βάρος των ίδιων της των παιδιών.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement