Δίκη Φιλιππίδη: «Κατάλαβα πώς είναι να δολοφονείται ο σύζυγός σου» – Καταθέτει για δεύτερη μέρα η Ελπίδα Νίνου

Advertisement

Συνεχίζεται η κατάθεση της συζύγου του Πέτρου Φιλιππίδη, Ελπίδας Νίνου. Καταθέτοντας για δεύτερη μέρα, τόνισε πως «κράτησαν όπλο όσοι βοηθήσαμε».

Ειδικότερα, για «δολοφονία» του συζύγου της μίλησε η Ελπίδα Νίνου καταθέτοντας για δεύτερη ημέρα στη δίκη του ηθοποιού, ο οποίος κατηγορείται για τρεις βιασμούς.

Η μάρτυρας υποστήριξε, μάλιστα, ότι αυτή η «δολοφονία» έγινε από ανθρώπους τους οποίους κάποτε ο σύζυγός της και κατηγορούμενος βοήθησε, αλλά εκείνοι κρατούσαν στα χέρια τους ένα όπλο.

Advertisement

Για το πώς ένιωσε όταν «έσκασε» σαν «βόμβα» η υπόθεση των καταγγελιών σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη, η μάρτυρας είπε: «Τότε κατάλαβα πώς είναι να δολοφονείται μπροστά στα μάτια σου ο σύζυγός σου. Και το όπλο να το κρατάνε άνθρωποι που τους τάισες, τους φιλοξένησες, έμπαιναν στο σπίτι σου, κάνατε μαζί διακοπές, τους βάφτισες τα παιδιά τους. Όλοι αυτοί κρατούσαν όπλο και πυροβολούσαν τον σύζυγό μου. Έφαγε σφαίρα στην καρδιά».

Έπειτα, ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Πολιτική Αγωγή: Είχε καλές σχέσεις με άλλους ηθοποιούς;

Μάρτυρας: Με 700-1.000 έχει συνεργαστεί.

Πολιτική Αγωγή: Ποιος τον στήριξε στην προσπάθεια του;

Μάρτυρας: Οι άνθρωποι φοβούνται. Είναι παρά πολύ γνωστά ονόματα, αλλά θα τους κρεμούσαν στα μανταλάκια.

Πολιτική Αγωγή: Εγώ βλέπω ότι σιωπούν δημοσίως.

Η μάρτυρας στράφηκε σε βάρος των γυναικών που άνοιξαν τον κύκλο των καταγγελιών, υποστηρίζοντας ότι πήγαιναν στα κανάλια και ζητούσαν να κάνουν επώνυμες καταγγελίες, όπως πληροφορήθηκε αργότερα η ίδια.

Advertisement

«Κάποιες εκπομπές δεν το δέχθηκαν από το νομικό τους τμήμα. Ο Πέτρος πήρε τον Κιμούλη μετά τις καταγγελίες σε βάρος του και ο κ. Κιμούλης του είπε ότι υπάρχουν καταγγελίες και για τον ίδιο. Το βράδυ μας πήρε ένας δημοσιογράφος από μεγάλο κανάλι και μας είπε το ίδιο πράγμα. Επικοινωνήσαμε με τον κ. Σοφό και μας είπε να κάνουμε ένα εξώδικο» κατέθεσε μεταξύ άλλων.

Μιλώντας για την πρώτη καταγγέλλουσα σε βάρος του συζύγου της, η μάρτυρας υποστήριξε ότι όλα ήταν ψέμματα και πως είχε εμμονή σε τον Π. Φιλιππίδη.

Μάρτυρας: Είχε εμμονή. Μέχρι το 2020.

Πολιτική Αγωγή: 12 χρόνια; Πώς την εκδήλωσε;

Μάρτυρας: Πήγαινε στο θέατρο καθημερινά το 2007 να συναντήσει τη μητέρα της. Δηλαδή το παιδί του γιατρού πάει κάθε μέρα στο χειρουργείο για να δει τον γονιό του; Δεν είναι δυνατόν. Είναι εργασιακός χώρος. Να πας μια – δυο φορές ναι, αλλά όχι συνέχεια. Περιφερόταν στα καμαρίνια. Αν ήθελε να δει τη μητέρα της δεν έπρεπε να το κάνει στο θέατρο. Υπήρχαν τα τηλεφωνήματα. Το 2010 είδα τα μηνύματα

Advertisement

Πρόεδρος: Γιατί λέτε το 2020 αφού φαίνεται να έχουν απομακρυνθεί; Μπορείτε να εξηγήσετε την εμμονή στα επόμενα χρόνια;

Μάρτυρας: Περίμενε κάτι από τον Πέτρο σε σχέση με τη δουλειά. Έχει πει ότι ήθελε να κάνει έργο μαζί του.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement