Ουίλιαμ, Χάρι, Κέιτ και Μέγκαν «επανενώνονται» – Ντυμένοι στα μαύρα έξω από το κάστρο του Ουίνδσορ

Advertisement

Οι γιοι του βασιλιά Καρόλου, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο Χάρι και οι σύζυγοί τους Κέιτ Μίντλετον και Μέγκαν Μαρκλ εμφανίστηκαν για πρώτη φορά μαζί μετά από ενάμιση περίπου χρόνο.

Οι Βρετανοί royals που το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν «ψυχρανθεί» περπάτησαν έξω από το Κάστρο του Ουίνδσορ για να επιθεωρήσουν τα αφιερώματα και τα λουλούδια που αφήνουν οι πολίτες στις πύλες του κτήματος Berkshire ως φόρο τιμής στην αείμνηστη Βασίλισσα Ελισάβετ.

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας και ο δούκας και η δούκισσα του Σάσσεξ ήταν ντυμένοι στα μαύρα καθώς περπατούσαν μαζί, παραμερίζοντας τις διαφορές που πυροδότησε το Megxit που διέλυσαν τη βασιλική οικογένεια και βύθισε τη μοναρχία σε μια από τα πιο σοβαρές κρίσεις της.

Advertisement

Νωρίτερα σήμερα ο Πρίγκιπας της Ουαλίας απέτισε έναν συγκινητικό φόρο τιμής στην αείμνηστη «γιαγιά» του, περιγράφοντας την μονάρχη ως «εξαιρετικό ηγέτη, του οποίου η δέσμευση για τη χώρα, τα βασίλεια και την Κοινοπολιτεία ήταν απόλυτη».

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ θα στηρίξει τον βασιλιά Κάρολο

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου, δήλωσε σήμερα ότι θα στηρίξει τον πατέρα του βασιλιά Κάρολο Γ’ «με όλους τους δυνατούς τρόπους» προς τιμήν της γιαγιάς του βασίλισσας Ελισάβετ Β’.

«Ήξερα ότι θα ερχόταν αυτή η μέρα, αλλά μου χρειάζεται χρόνος για να συνηθίσω στην πραγματικότητα της ζωής χωρίς την γιαγιά», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο πρίγκιπας Ουίλιαμ.

Advertisement

Παράλληλα, το παλάτι του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσε ότι η κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement