Γιάννης Οικονόμου: «Αερολογίες και μυθεύματα, πειραματισμοί και ανευθυνότητα από τον κ. Τσίπρα»

Advertisement

Για «τρικυμιώδη» παρουσία και «αερολογίες» έκανε λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, σχολιάζοντας την συνέντευξη Τύπου του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην 86η ΔΕΘ.

Μάλιστα, ο κ. Οικονόμου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όλοι κατανοούν ότι ο κ. Τσίπρας μπορεί να υπόσχεται τα πάντα, χωρίς κόστος, αφού δεν θα κληθεί να τα εφαρμόσει», υπονοώντας πως θα χάσει στις εκλογές.

«Τον βαρύνει κραυγαλέο ιστορικό αποτυχίας»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σχολίασε, επίσης, τις δηλώσεις Τσίπρα για τις δημοσκοπήσεις, ο οποίος είπε ότι δεν τις εμπιστεύεται, τονίζοντας πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «επιχείρησε να δικαιολογήσει την περιορισμένη απήχησή του, λέγοντας ότι δεν εμπιστεύεται τις δημοσκοπήσεις, αλλά η συνολική ανερμάτιστη παρουσία του αρκεί για να εξηγηθεί το γιατί η κοινωνία δεν τον εμπιστεύεται».

Advertisement

Η δήλωση του Γιάννη Οικονόμου

Το κρεσέντο ακατάσχετης παροχολογίας, που ξεκίνησε χθες, κορυφώθηκε με τη σημερινή τρικυμιώδη παρουσία του κ. Τσίπρα.

Στο τέλος του διημέρου κανείς πολίτης δεν πήρε πειστική απάντηση για τα φλέγοντα ζητήματα που τον απασχολούν, αφού ο κ. Τσίπρας επιδόθηκε σε υποσχέσεις προς όλους, χωρίς στοιχεία και τεκμηρίωση.

Πολύ περισσότερο όταν τον βαρύνει ένα ιστορικό αποτυχίας τόσο κραυγαλέο, που κανείς δεν μπορεί να το παραβλέψει.

Advertisement

Παρότι επιχείρησε να δικαιολογήσει την περιορισμένη απήχησή του, λέγοντας ότι δεν εμπιστεύεται τις δημοσκοπήσεις, η συνολική ανερμάτιστη παρουσία του αρκεί για να εξηγηθεί το γιατί η κοινωνία δεν τον εμπιστεύεται.

Τελικά, το μόνο που κατάφερε είναι να δημιουργήσει ακόμα περισσότερα ερωτήματα για το αν προσωπικά αντιλαμβάνεται τις δραματικές επιπτώσεις των όσων υπόσχεται χωρίς μέτρο και σύνεση.

Όλοι πάντως κατανοούν ότι ο κ. Τσίπρας μπορεί να υπόσχεται τα πάντα, χωρίς κόστος, αφού δεν θα κληθεί να τα εφαρμόσει.

Advertisement

Η διεθνής πραγματικότητα και το μέγεθος των προκλήσεων επιβάλλουν σταθερότητα, συνέπεια και συνέχεια.

Όχι αερολογίες και μυθεύματα, όχι πειραματισμούς, όχι ανευθυνότητα.

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement