Τανιμανίδης – Μαυρίδης: η βάφτιση των διδύμων έβαλε τέλος στην κόντρα τους

Advertisement

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα βάφτισαν τις κόρες τους χθες το απόγευμα στη Μύκονο παρουσία πολλών συγγενών και φίλων. Με έκπληξη παρατήρησαν πολλοί ανάμεσα στους καλεσμένους και τον Γιώργο Μαυρίδη.

Ο Γιώργος Μαυρίδης και ο Σάκης Τανιμανίδης μετά την ολοκλήρωση του World Party στον Alpha, διέκοψαν κάθε σχέση. Μάλιστα τότε είχε γίνει λόγος πως ακόμη και στα τελευταία επεισόδια υπήρχε ένταση ανάμεσά τους.

Ο καιρός όμως για να αφήσουν στην άκρη όσα τους χώρισαν όπως όλα δείχνουν ήρθε. Και η βάφτιση των διδύμων του Τανιμανίδη ήταν η καλύτερη αφορμή για να ανταλλάξουν και πάλι φιλικές κουβέντες μεταξύ τους.
Μπορεί η φιλία τους κάποτε να πέρασε κρίση λόγω της εκπομπής και να μιλούσαν κάποιοι ακόμη και για το τέλος της, όμως τελικά υπήρχαν βαθύτερα συναισθήματα και αυτό δεν έγινε.
Ο Γιώργος Μαυρίδης χάρηκε με το γεγονός πως ο Σάκης Τανιμανίδης έγινε πατέρας και δέχτηκε την πρόσκλησή του. Πήγε για χάρη του μέχρι το νησί των Ανέμων για να του ευχηθεί για τις μικρές νεοφώτιστες. Αν και κάποτε είχαν κάνει σκληρές δηλώσεις για το τέλος της συνεργασίας τους.

Advertisement

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Γιώργος Μαυρίδης σε παλιότερη συνέντευξη που είχε δώσει στην Ελεονώρα Μελέτη στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» είχε πει για το τέλος της συεργασίας τους:

«Δεν θα σου πω τι έγινε Το τέλος ήταν μια απόφαση συνολική. Με τον Σάκη δεν μιλάμε, δεν είμαστε φίλοι, αλλά δεν έχω κάτι να χωρίσω. Η πικρία μου είναι ότι έγραφε στους τίτλους της εκπομπής ότι είναι μια ιδέα του Σάκη. Δεν το κάνεις αυτό. Ακυρώνεις 10 ανθρώπους από πίσω. Τον πιλότο πληρώσαμε μαζί, δανεικά σού δώσαμε, το στηρίξαμε, το πληρώσαμε. Δεν κάτσαμε να πούμε ποια ιδέα από όλες ήταν η δικιά μας. Δουλέψαμε όλοι για αυτό το πράγμα».

Advertisement

Και ο Σάκης Τανιμανίδης που τότε βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο για την παρουσίαση του Survivor είχε γράψει όλο νόημα στον λογαριασμό του στο Instagram:
«Ποτέ μην τσακωθείς με κάποιον που πιστεύει τα ψέματά του»

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement