Θεσσαλονίκη: Διδάκτωρ στο ΑΠΘ φέρεται να ήταν ο 39χρονος που ποδοπάτησε το γατάκι

Advertisement

Συνεργασία με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο φέρεται να είχε την περασμένη ακαδημαϊκή χρονιά ο 39χρονος άνδρας ο οποίος έχει ταυτοποιηθεί από την αστυνομία για την κακοποίηση ζώου τον περασμένο Αύγουστο, όπου κάμερα ασφαλείας τον κατέγραψε να ποδοπατά ένα γατάκι.

Πρόκειται για έναν 39χρονο Έλληνα σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για θανάτωση ζώου συντροφιάς και θα βρεθεί στα δικαστήρια για τις πράξεις του, ενώ του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ.

Σύμφωνα με το makthes, την περασμένη ακαδημαϊκή χρονιά δίδαξε μάλιστα σε σχολή του ΑΠΘ, ενώ η συνεργασία του με το πανεπιστήμιο ενδέχεται να επαναληφθεί και κατά την τρέχουσα ακαδημαϊκή περίοδο.

Advertisement

Μάλιστα, ο 39χρονος φέρεται να έχει πολύ στενή συγγενική σχέση με καθηγητή του ΑΠΘ σύμφωνα με το ίδιο μέσο που φέρνει ακόμη περισσότερες πληροφορίες για το προφίλ του στην επιφάνεια, αναφέροντας ότι ο 39χρονος έχει καλές σπουδές στο ΑΠΘ αλλά και σε ξένα πανεπιστήμια, ενώ δραστηριοποιείται και στον καλλιτεχνικό χώρο.

Όπως φαίνεται σε βίντεο που δημοσιεύτηκε από το περιστατικό της 20ης Αυγούστου, ο 39χρονος αρχικά κοιτάζει γύρω του για να δει αν γίνεται αντιληπτός, πλησιάζει το νεογέννητο γατάκι και στη συνέχεια το πατά μέχρι που το σκοτώνει.

Αμέσως μετά έφυγε ανενόχλητος, σαν να μη συνέβη τίποτα.

Advertisement

Άνθρωποι ενός καταστήματος της περιοχής είδαν το βίντεο και το έστειλαν σε φιλοζωική εταιρεία το οποίο προβάλλεται έτσι ώστε αν κάποιος γνωρίζει κάτι σχετικά να το πει στις αρχές.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement