«Έγινα γιαγιά στα 32 και όλοι όλοι νομίζουν ότι είμαι η μαμά του εγγονού μου!»

Advertisement

Μέχρι πρότινος, η Xavi ήταν μια γοητευτική μαμά 4 παιδιών που συχνά την περνούσαν για αδερφή της έφηβης κόρης της, Bianca, με την οποία έχουν μόλις 15 χρόνια διαφορά. Πριν τρία χρόνια, όμως, η 20χρονη πλέοον Bianca γέννησε το πρώτο της παιδί και έκανε την μαμά της γιαγιά στα… 32!

Πρόσφατα η νεότατη γιαγιά ανέβασε ένα βίντεο στο Tik Tok στο οποίο μας σύστησε την κόρη της και τον εγγονό της, λέγοντας πως όταν βγαίνουν βόλτα και οι τρεις μαζί, όλοι την περνούν για μαμά του εγγονού της και αδερφή της κόρης της.

Έκπληκτοι οι θεατές του συγκεκριμένου βίντεο σχολίασαν πως, πράγματι, η Xavi είναι πολύ νέα για να είναι γιαγιά και μοιάζει περισσότερο σαν μαμά (αν όχι σαν μεγάλη αδερφή) του εγγονού της. Άλλοι πάλι, έχοντας χιουμοριστική διάθεση, επισήμαναν πως η γιαγιά τους δεν μοιάζει ούτε στο ελάχιστο στην Xavi, ενώ κάποιοι δύσπιστοι έγραψαν πως αποκλείεται να είναι γιαγιά!

Advertisement

Αυτό που έχει σημασία είναι πως ο μικρός εισπράττει πολλή αγάπη και από τη μαμά και από τη γιαγιά του, και τους ευχόμαστε να είναι πάντα ευτυχισμένοι!

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement