Κολωνός: Ο οίκος ανοχής αποκαλύπτει το μέγεθος της φρίκης – Ο ρόλος του αστυνομικού

Advertisement

Εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό. Ο οίκος ανοχής αποκαλύπτει το μέγεθος της φρίκης, οι έρευνες στα Εγκληματολογικά εργαστήρια συνεχίζουν να δίνουν όνομα και ιδιότητα στους εν δυνάμει παιδεραστές, τα νέα εντάλματα φανερώνουν τον συνεργό του Ηλία Μίχου (;) και οι μαζικές αυτόβουλες προσελεύσεις στις αρχές υπό το φόβο ποινικής εμπλοκής επιταχύνουν τις ταυτοποιήσεις.

Οι έρευνες της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων για τη σοκαριστική υπόθεση μαστροπείας και βιασμού σε βάρος της 12χρονης εξελίσσονται σε πολλά διαφορετικά μέτωπα.

Ανάμεσα στα άτομα που συνομιλούσαν διαδικτυακά με το κορίτσι, εντοπίστηκε ακόμα και ένας 26χρονος αστυνομικός που υπηρετεί σε Τμήμα Ασφαλείας, ο οποίος τέθηκε υπό πειθαρχικό έλεγχο, με εντολή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου.

Advertisement

Εκτός από τις ταυτοποιήσεις των χρηστών της εφαρμογής ανώνυμων επικοινωνιών, οι αστυνομικοί αναζητούν στοιχεία και για τον οίκο ανοχής που περιέγραψε το 12χρονο κορίτσι, αλλά και τα πρόσωπα που αναφέρει στην κατάθεση της στους παιδοψυχολόγους. Την ίδια ώρα, εν αναμονή της εκτέλεσης ενταλμάτων σύλληψης για άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση, πρόσωπα που είχαν επικοινωνία με το κορίτσι ήδη έχουν προσεγγίσει δικηγόρους και τις επόμενες ώρες και μέρες θα προσέλθουν αυτοβούλως στην Ασφάλεια.

Η εμπλοκή αστυνομικού

Ο αστυνομικός που ταυτοποιήθηκε κατά την διάρκεια των ερευνών της Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων, φέρεται να συνομιλεί με τη 12χρονη χωρίς να αναφέρει την ιδιότητα του στα μηνύματα που ανταλλάσει. Μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει ότι ο συγκεκριμένος άνδρας που τις επόμενες ημέρες θα ελεγχθεί πειθαρχικά, είχε συναντηθεί με το κορίτσι.

Στο κάδρο των ερευνών υπάρχει και δεύτερο άτομο, το οποίο έχει στείλει δύο μηνύματα στη 12χρονη αναφέροντας ότι είναι αστυνομικός. «Αν δεν κατεβάσεις την τιμή θα σε μαζέψουμε. Θες να πάρω τα παιδιά και να σε κλείσω μέσα. Θα σε …….. χωρίς ……… τζάμπα», αναφέρει χαρακτηριστικά στα μηνύματά του ο άνδρας που δεν έχει ακόμα ταυτοποιηθεί. Οι αρχές αναζητούν το συγκεκριμένο πρόσωπο για να διαπιστωθεί αν όντως είναι αστυνομικός ή τον υποδύεται στη συνομιλία για να έχει ερωτική επαφή με το κορίτσι χωρίς να δώσει χρήματα.

Advertisement

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται και οι έρευνες γύρω από τον οίκο ανοχής που περιέγραψε η 12χρονη στην κατάθεση του στους ψυχολόγους της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων. Οι αστυνομικοί αναζητούν το άτομο που διαχειρίζεται το χώρο, ενώ γίνεται παράλληλη προσπάθεια να ταυτοποιηθούν τα πρόσωπα που περιέγραψε το κορίτσι ότι συνάντησε κατά την παρουσία της στο γκρι διώροφο κτίριο.

Οι συγκεκριμένες έρευνες, δεν αποκλείεται να αυξήσουν δραματικά τον φρικιαστικό αριθμό των ατόμων που είχαν βιάσει το ανήλικο κορίτσι. Υπενθυμίζεται ότι η 12χρονη στην αρχική της κατάθεση είχε περιγράψει ότι είχε επαφή με 10-15, άτομα, όμως ο αριθμός αφορούσε αυτούς που είχαν βιάσει το κορίτσι στα αυτοκίνητά τους κοντά στο μετρό των Σεπολίων, έχοντας πρώτα πληρώσει τον κατηγορούμενο μαστροπό-βιαστή Ηλία Μίχο.

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement