Ευρυτανία: Νεκρός ανασύρθηκε ο 42χρονος αστυνομικός που είχε χαθεί την Παρασκευή

Advertisement

Δεν είναι καλά τα νέα τελικά, που έρχονται από την Ευρυτανία, καθώς, ο 42χρονος αστυνομικός, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από το πρωί της Παρασκευής 28 Οκτωβρίου, ανασύρθηκε νεκρός στον Τριπόταμο.

Από πολύ νωρίς το πρωί της 28ης Οκτωβρίου, η αστυνομία είχε ξεκινήσει έρευνα για τον 42χρονο, ο οποίος θέλησε να εκμεταλλευτεί την αργία και να βρεθεί στη γενέτειρά του, προκειμένου να διεκπεραιώσει κάποιες εργασίες.

Αργότερα, μέσα στην ημέρα βρέθηκε το αυτοκίνητο του ξεκλείδωτο με το κινητό του μέσα, στο δρόμο για τη γέφυρα, κοντά σε μια φυσική «τρύπα» που βρίσκεται πλησίον του δρόμου.

Advertisement
Τους αστυνομικούς που ξεκίνησαν τις έρευνες είχε αρχίσει να προβληματίζει το γεγονός ότι στο άνοιγμα της «τρύπας» είχαν εντοπίσει ίχνη, σαν να έχει γλιστρήσει κάτι μέσα σε αυτή και έτσι αμέσως ειδοποίησαν την Πυροσβεστική.

Η Πυροσβεστική από την πλευρά της με την βοήθεια της Ο.Ο.Ε.Δ. της 7ης Ε.Μ.Α.Κ., καθώς και εθελοντών, ξεκίνησαν επιχείρηση ανάσυρσης ατόμου από την «Τρύπα Τατάρνας».

Λίγο μετά τις 04:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου, η Πυροσβεστική ανακοίνωσε πως ανασύρθηκε σορός άνδρα από το συγκεκριμένο σημείο και σύμφωνα με την ενημέρωση της στο enikos.gr πρόκειται για τον 42χρονο αστυνομικό.

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement