Επιμένει ο Καραμανλής να μην είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές

Advertisement

Μύλος στην πιάτσα με τις διαρροές λίστας ονομάτων που παρακολουθούσε παράνομα το Μέγαρο Μαξίμου. Από τη στιγμή που η λίστα περιήλθε στα χέρια του «Documento», συντάκτες της εφημερίδας άρχισαν χτες από το πρωί να τηλεφωνούν σε όσους συμπεριελάμβανε ο κατάλογος και τους έθεταν το ερώτημα εάν γνώριζαν ότι τους παρακολουθούσε το Μαξίμου.

Οι περισσότεροι από τους παρακολουθούμενους αν και ιδεολογικά ανήκουν στην Δεξιά παράταξη, ξεχείλισαν από οργή.

Πολιτικός γόνος έλεγε, χτες, σε γνωστό στέκι επί της Σέκερη, ότι σε συνάντηση που είχε με τον Κώστα Καραμανλή τον διαβεβαίωσε ότι δεν προτίθεται να είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές διότι σε μεγάλα θέματα όπως είναι το σκάνδαλο των υποκλοπών, η σιωπή που επιβάλλεται στο όνομα της κομματικής πειθαρχίας, μετατρέπεται σε συνενοχή!

Advertisement

Μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο πολιτικό γόνο, η εκτίμηση του Καραμανλή είναι ότι σύντομα θα αποκαλυφθεί το δίκτυο των παρακολουθήσεων και το οποίο θα καταλήγει στο εξής ένα πρόσωπο: Τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Δεν χρειάζεται να μας το πει ο γόνος ότι υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια Καραμανλή για τις υποκλοπές. Φρόντισε να το εκφράσει ο ίδιος στα Ανώγεια πριν από περίπου έναν μήνα.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement