Στο Παπαγεωργίου η 39χρονη που τραυματίστηκε στην Κωνσταντινούπολη

Advertisement

Λίγο πριν τις 9 μμ έφτασε με τουρκικό ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου η 39χρονη Ελληνίδα που είχε τραυματιστεί την περασμένη Κυριακή κατά την έκρηξη που σημειώθηκε στη λεωφόρο Ιστικλάλ στην Κωνσταντινούπολη.

Στο νοσοκομείο την υποδέχτηκαν οι γονείς της, οι οποίοι νωρίτερα δήλωσαν στους δημοσιογράφους ότι υπήρχε μια δυσκολία επικοινωνίας καθώς δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν παρά μόνο στα τουρκικά.

«Νιώθω τυχερή, πάντα είμαι τυχερή στη ζωή μου και σίγουρα με προστάτευσε ο Θεός» ανέφερε η 39χρονη, η οποία δήλωσε ότι θα ξαναπήγαινε στην Κωνσταντινούπολη και πρόσθεσε: «Έχω μάθει στη ζωή μου γενικά τις δύσκολες καταστάσεις να τις ξεπερνάω πάρα πολύ εύκολα. Σίγουρα θα χρειαστεί λίγος χρόνος αλλά προς το παρόν σκέφτομαι να γίνω καλά, να χαλαρώσω γιατί αυτές οι δύο ημέρες ήταν πολύ πιεστικές από Τουρκία, γιατρούς , συνεντεύξεις».

Advertisement

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων ανέφερε ότι οι τουρκικές αρχές της έκαναν διάφορες ερωτήσεις, στις οποίες απάντησε λέγοντας πως ακριβώς έγιναν τα πράγματα. «Υπήρχαν πάρα πολύ σοβαρά περιστατικά, εγώ δεν έχω τίποτα , αλλά πολύ λυπάμαι για τους ανθρώπους, τα μωράκια  και τα παιδάκια που πέθαναν» σημείωσε.

Η 39χρονη εισήχθη στο νοσοκομείο όπου θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και εάν χρειαστεί θα χειρουργηθεί στο πόδι, το οποίο τραυματίστηκε από την έκρηξη.

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement