Maestro: Πώς η Χαρούλα Αλεξίου «πετσόκοψε» την πατριαρχία με μία φράση – Αποθέωση στο Twitter

Advertisement

Το στίγμα της άφησε για άλλη μια φορά η Χαρούλα Αλεξίου στο νέο επεισόδιο του «Maestro», που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (01/12) στο MEGA.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια καταφέρνει να «κλέβει» τις εντυπώσεις, ακόμη και αν το επεισόδιο δεν είναι αφιερωμένο σε εκείνην, ακόμη κι αν έχει μόνο μια σκηνή

Η σκηνή που εντυπωσίασε όλους τους τηλεθεατές στο χθεσινό επεισόδιο, ήταν με την Χαρούλα στο νεκροταφείο, να κάθεται μπροστά από τον τάφο του Διονύση (του μεγάλου της έρωτα) και να μοιράζεται τις σκέψεις της. Δεκάδες χρήστες την αποθέωσαν, αναφέροντας πως ταυτίζονται με την ιδιοσυγκρασία της ηρωίδας γενικότερα και δηλώνοντας πως «η Χάρις είναι mood».

Advertisement

Κατά τη διάρκεια του μονόλογού της, η Χάρις «πετσόκοψε» την πατριαρχία με μόνο μία φράση της: «Είναι δυνατόν να είστε οι άντρες τόσο μα@@κες ανά τους αιώνες;».

Με δυο λόγια, συμπύκνωσε απλά και λαϊκά τις αντρικές στερεοτυπικές συμπεριφορές, οι οποίες παραμένουν ως έχουν στο πέρασμα των χρόνων.

Στο σημείο, μάλιστα, που ξεστόμισε τη φράση, μιλούσε στον Διονύση για το γεγονός ότι και ο Ορέστης (Χριστόφορος Παπακαλιάτης) είναι παντρεμένος, όπως ήταν κι ο ίδιος.

Advertisement

Η σκηνή είχε και χιουμοριστικά στοιχεία, αφού η ίδια είπε απευθυνόμενη στον νεκρό Διονύση: «Τώρα εσύ έχεις λιώσει εκεί μέσα ή ίδιος είσαι όπως σε θυμάμαι;».

Ο Παπακαλιάτης αντιγράφει τον Παπακαλιάτη

Ένα άλλο στοιχείο που σχολιάστηκε πολύ, κυρίως από τους πιστούς θαυμαστές του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, ήταν η αναφορά στην προηγούμενη σειρά του με τίτλο «4», όπου υπήρχε μία παρόμοια σκηνή. Πολλοί ήταν εκείνοι που εντόπισαν την ομοιότητα και τον «διάλογο» ανάμεσα στα δύο έργα.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement