Φρίκη στο Ίλιον: 15χρονοι βίαζαν για ένα μήνα συμμαθητή τους – 6 συλλήψεις

Advertisement

Μια σοκαριστική υπόθεση συστηματικού βιασμού ενός ανήλικου αγοριού στο Ίλιον, εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία.

Στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών συνέλαβαν το πρωί της Τετάρτης (21/12) έξι 15χρονα αγόρια, ως τα πρόσωπα που κρύβονταν πίσω από τον εφιάλτη του παιδιού. Μάλιστα σύμφωνα με τις αρχές, οι δράστες που ήταν όλοι συμμαθητές στο ίδιο σχολείο, φέρεται να κακοποιούσαν το 15χρονο αγόρι για πάνω από ένα μήνα, από τις αρχές Νοεμβρίου έως και πριν από λίγες ημέρες, σε σπίτι στο Ίλιον.

Για τη φρικιαστική υπόθεση, έχει διαπιστωθεί η εμπλοκή δύο ακόμα ανήλικων αγοριών τα οποία αναζητούνται από τις αρχές. Οι έξι από τους δράστες είναι Έλληνες, ενώ οι δύο αλλοδαποί.

Σε βάρος των συλληφθέντων, αλλά των άλλων δύο ανήλικων αγοριών, σχηματίστηκε δικογραφία -κατά περίπτωση- για συμμορία που διέπραξε βιασμό, κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, πορνογραφία ανηλίκων καθώς και για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα.

Advertisement

Σύμφωνα με πληροφορίες οι ανήλικοι δράστες φέρεται να διακινούσαν βίντεο και φωτογραφίες με σκοπό τον εξευτελισμό του αγοριού.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κινητά τηλέφωνα, ζυγαριά ακριβείας, νάιλον συσκευασία με 5,12 γραμμάρια κάνναβη, μεταλλικός τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης καθώς και άλλα αντικείμενα που σχετίζονται με την υπόθεση.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν χθες το βράδυ στον αρμόδιο Εισαγγελέα και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν στον Ανακριτή το Σάββατο, ενώ οι έρευνες για την ταυτοποίηση και άλλων μελών της συμμορίας συνεχίζονται.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement