Εύα Καϊλή: Σήμερα θα δει την κόρη της στη φυλακή – Θα είναι μαζί για 3 ώρες

Advertisement

Εύα Καϊλή: Σύμφωνα με τον συνήγορο της κ. Εύας Καϊλή, κ. Μιχάλη Δημητρακόπουλο σήμερα, αναμένεται να είναι η πρώτη επίσκεψη , διάρκειας 3 ωρών, που θα έχει η ευρωβουλευτής από την κόρη της από τις 9 Δεκεμβρίου που συνελήφθη.

Οι εξελίξεις του σκανδάλου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Qatargate, έχουν πάρει τη μορφή «χιονοστιβάδας».

Le Soir για Qatargate: «Οι επικίνδυνοι δεσμοί της Μαρί Αρενά» με τον Παντσέρι – Τι λέει η ευρωβουλευτής για το τηλεφώνημα από την Εύα Καϊλή

Στις σχέσεις της Βελγίδας ευρωβουλευτή, Μαρί Αρενά με τον Αντόνιο Παντσέρι εστιάζει σημερινό άρθρο με τίτλο «οι επικίνδυνοι δεσμοί της Μαρί Αρενά»της εφημερίδας «Le Soir», αναφορικά με το σκάνδαλο διαφθοράς Qatargate.

Advertisement

Ειδικότερα, σημειώνει ότι «ο πρώην ευρωβουλευτής Αντόνιο Παντσέρι και η διάδοχός του ως επικεφαλής της υποεπιτροπής ανθρωπίνων δικαιωμάτων, Μαρί Αρενά, λέγεται ότι είχαν τουλάχιστον 389 τηλεφωνικές επικοινωνίες από τα μέσα Δεκεμβρίου 2021 έως τα μέσα Σεπτεμβρίου 2022, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που συμβουλεύτηκαν οι  Soir και Repubblica.

Είναι λίγο λιγότερες από τις επαφές του Ιταλού πρώην ευρωβουλευτή με τον πρώτο του «έμπιστο», Φραντσέσκο Τζόρτζι (437 επαφές την ίδια περίοδο), πρώην βοηθού του κ. Παντσέρι και φερόμενο ως συνεργό στην υπόθεση παρέμβασης και διαφθοράς στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο».

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement