Κυκλοφοριακό κομφούζιο στην Αθήνα λόγω της βροχόπτωσης

Advertisement

Κυκλοφοριακό κομφούζιο επικρατεί στους περισσότερους κεντρικούς οδικούς άξονες της Αττικής, ενώ βρέχει στο μεγαλύτερο μέρος του λεκανοπεδίου.

Μποτιλιάρισμα πολλών χιλιομέτρων υπάρχει και στα δύο ρεύματα του Κηφισού ενώ πολύ αυξημένη είναι η κίνηση επίσης ανά τμήματα σε Κηφισίας, Μεσογείων, Κατεχάκη, Αλεξάνδρας, Βουλιαγμένης, Ποσειδώνος, Συγγρού και περιμετρικά του Συντάγματος.

Κακοκαιρία – εξπρές: Βροχές, καταιγίδες και μποφόρ – Πού θα «χτυπήσει» τις επόμενες ώρες 

Advertisement

Επιδείνωση του καιρού με βροχές και καταιγίδες, κυρίως στα θαλάσσια-παραθαλάσσια τμήματα προβλέπεται στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και σταδιακά στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα.

Τα φαινόμενα θα είναι ισχυρά και θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και κατά τόπους χαλαζοπτώσεις τις πρωινές ώρες στην Ήπειρο, μέχρι το μεσημέρι στο Ιόνιο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο, από τις προμεσημβρινές μέχρι και τις βραδινές ώρες στη Θράκη, την ανατολική Μακεδονία και τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και από τις απογευματινές ώρες στα Δωδεκάνησα ενώ πρόσκαιρα το μεσημέρι-απόγευμα θα επηρεάσουν τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Χιόνια θα πέσουν στα ηπειρωτικά ορεινά.

Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 6 με 8 μποφόρ και στα ανατολικά νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 7 και στο Αιγαίο 8 τοπικά 9 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα.

Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιολογη μεταβολή. Στα βόρεια θα φτάσει τους 10 με 13 βαθμούς Κελσίου, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 13 με 16 και στην νησιωτική χώρα τους 17 με 19 βαθμούς Κελσίου.

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement