Η Τουρκία επικήρυξε τον Ενές Καντέρ για 500.000 δολάρια

Advertisement

Τα συναισθήματα του Ενές Καντέρ για τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είναι γνωστά. Ο 30χρονος μπασκετμπολίστας θεωρήθηκε από τον πρόεδρο της Τουρκίας μέλος τρομοκρατικής οργάνωσης επειδή υποστήριξε τον Φετουλάχ Γκιουλέν, δεν μπορεί να γυρίσει στην πατρίδα του και πλέον ξέρει ότι είναι και επικηρυγμένος για 500.000 δολάρια όπως μεταδίδουν τα τουρκικά μέσα τα οποία επικαλούνται το Υπουργείο Εσωτερικών της χώρας και την «Λίστα των Καταζητούμενων Τρομοκρατών».

Όπως γράφει το SPORT24, ο Καντέρ έχει πλέον γίνει πολίτης ΗΠΑ και έχει αλλάξει το όνομά του σε Φρίντομ, παραμένει free agent και εκτός παρκέ καθώς οι ομάδες του NBA δείχνουν «μαγκωμένες» από τις εξωγηπεδικές του δραστηριότητες και πλέον βλέπει το πρόσωπό του σε μία λίστα που μπορεί να του προκαλέσει ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα καθώς κάτω από το όνομά του αναφέρεται πως συμμετείχε σε τρομοκρατική οργάνωση.

Στην ίδια λίστα βρίσκεται και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Χακάν Σουκούρ μαζί με πολλούς ακόμη δημοσιογράφους που έχουν κατακρίνει τον Ερντογάν.

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement