ΗΠΑ: Ξύπνησε… κατά 1.35 δισεκατομμύρια πλουσιότερος

Advertisement

To ασύλληπτο ποσό του 1,35 δισ. δολαρίων με ένα μόνο δελτίο κέρδισε υπερτυχερός στη λοταρία του mega millions στο Μέιν των ΗΠΑ. Το ποσό θεωρείται το δεύτερο μεγαλύτερο ποσό σε τζακ ποτ που κερδίζει αμερικανικό λαχείο.

 Κάποιος ξύπνησε δισεκατομμυριούχος στο Μέιν των ΗΠΑ. Το μονό δελτίο κέρδισε στο τζακ ποτ, το ασύλληπτο ποσό των 1,35 δισεκατομμυρίων δολαρίων στο MEGA MILLION

Άγνωστο ακόμα το όνομα του υπερτυχερού και πολλοί πιστεύουν ότι θα διατηρήσει την ανωνυμία του.

«Στις 6 το πρωί χτύπησε το τηλέφωνο μου από την περιοχή Αουγούστα στην πολιτεία Μέιν και μου είπαν ότι στο δικό μου κατάστημα πουλήθηκε το τυχερό λαχείο του 1,3 δις δολαρίων. Τώρα περιμένουμε να δούμε αν είναι κάποιος που ξέρουμε και βλέπουμε συχνά» είπε ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου.

Το μόνο τζάκ ποτ μεγαλύτερο από το έπαθλο είναι τα 1,53 δισ. δολάρια που κέρδισαν στη Νότια Καρολίνα το 2018. Δεν έχει ξεπεράσει το Powerball και το ποσό των 2,04 δισεκατομμυρίων δολαρίων που κέρδισε τυχερός με ένα μόνο λαχνό στην Καλιφόρνια τον περασμένο Νοέμβριο.

Advertisement

Οι πιθανότητες να κερδίσει κάποιος τη λοταρία Mega Millions ήταν μία στα 302 εκατομμύρια και ήταν 300 φορές πιο πιθανό να τον χτυπήσει κεραυνός.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement
Επιστοφή επάνω