Η αποκαλυπτική ατάκα Μητσοτάκη για τις κάλπες: Θέλω να πάω στον Όλυμπο τον Μάιο, μετά τις εκλογές

Advertisement

Την ώρα που γράφονται κι ακούγονται διάφορα σχετικά με την ημερομηνία των εκλογών, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε μία ατάκα του, κατά τη διάρκεια σύντομης συζήτησης του με ορειβάτη, ίσως να «φωτογράφισε» άθελά του τις σκέψεις του για το πότε ακριβώς θα στηθούν οι κάλπες.

Ο πρωθυπουργός συνάντησε στο πλαίσιο της περιοδείας του, στον Κορυδαλλό, έναν ορειβάτη – όπως φάνηκε από το μπουφάν που φορούσε – στον οποίο είπε ότι επιθυμεί να πάει στον Όλυμπο τον Μάιο.

Στη συνέχεια ο ορειβάτης του είπε «θα σας πάω εγώ» και ο Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε: «Μετά τις εκλογές θα ανέβουμε».

 Ο πρωθυπουργός ξεκίνησε την επίσκεψή του από το Κέντρο Ψηφιακής Εκπαίδευσης του δήμου και στη συνέχεια περπάτησε στους κεντρικούς δρόμους της πόλης και συνομίλησε με κατοίκους και καταστηματάρχες.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεσμεύτηκε ότι «όσο η οικονομία αναπτύσσεται, τόσο η κυβέρνηση θα αξιοποιεί το μέρισμα ανάπτυξης, προκειμένου να στηρίζει συμπολίτες μας, οι οποίοι σήμερα δυσκολεύονται», ενώ τόνισε ότι το μεγάλο στοίχημα για τη δεύτερη τετραετία θα είναι η αύξηση των μισθών.

Επιπλέον, ο κ. Μητσοτάκης επεσήμανε ότι οι φυλακές θα φύγουν από τον Δήμο Κορυδαλλού, για να αξιοποιηθεί ο χώρος προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement