Η… ενημέρωση του ΣΚΑΪ χτύπησε «ταβάνι»: «Ψηφίστε Νέα Δημοκρατία»

Advertisement

Ο ΣΚΑΪ και ο Άρης Πορτοσάλτε κατάφεραν να βρεθούν για άλλη μία φορά στο επίκεντρο αντιδράσεων για τα όσα είπε σήμερα ο δημοσιογράφος.

Δεν ήταν η πρώτη φορά και σίγουρα δεν θα είναι και η τελευταία, αλλά ο παρουσιαστής του τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού ΣΚΑΪ μάλλον ξεπέρασε και τον ίδιο του τον εαυτό.
Απαλλαγμένος από το ενδεχόμενο κλήσης του στο Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ, στην οποία υπενθυμίζουμε δεν ανήκει πλέον μετά την οριστική διαγραφή του, τον Οκτώβριο του 2021, ο Άρης Πορτοσάλτε ανέβασε το επίπεδο της προπαγάνδας στον «πήχη» της πολιτικής διαφήμισης.

Ο δημοσιογράφος κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν ΝΔ, για να επιτευχθεί ο στόχος αυτοδύναμης κυβέρνησης. «Αν δεν θέλει περιπέτειες η κοινωνία, γι’ αυτό λοιπόν από την πρώτη Κυριακή 35-36% στη ΝΔ, για να έρθει η αυτοδυναμία και να μην χαλάμε χρόνο για τα δεδομένα…», είπε χαρακτηριστικά ο Άρης Πορτοσάλτε, προκαλώντας την αντίδραση του δημοσιογράφου, Γιάννη Αγουρίδη που ήταν επίσης στο πάνελ.

«Είναι πρωτοφανές για δημοσιογράφο», είπε ο Γιάννης Αγουρίδης για να απαντήσει ο Άρης Πορτοσάλτε: «Εγώ λέω τη γνώμη μου. Έχω αστυνομία ελέγχου; Εγώ λέω τη γνώμη μου. Πάλι τα ίδια. Απευθύνομαι στην κοινωνία».

Advertisement

 

 

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement