Δύο υφυπουργοί «μετακομίζουν» στο κόμμα

Advertisement

Η στήλη Θεωρείο της Καθημερινής έχει γράψει εδώ και καιρό πως ο Νίκος Χαρδαλιάς δεν οδεύει για τη θέση του εκπροσώπου, αλλά για άλλον ειδικό ρόλο ενόψει των εκλογών.

Ο ρόλος αυτός φαίνεται πως έχει «κλειδώσει», καθώς, όπως γράφει το «Θεωρείο» της Καθημερινής, ο υφυπουργός Αμυνας παίρνει «εσωτερική» μεταγραφή για την Πειραιώς, όπου θα επωμιστεί κομμάτι της δουλειάς του Γιάννη Μπρατάκου, που θυμίζω πως τυπικά παραμένει διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας, αλλά ουσιαστικά η δουλειά του στο Μαξίμου δεν του επιτρέπει να βρίσκεται στα κεντρικά γραφεία του κόμματος.

Η δουλειά του υφυπουργού θα είναι κατά κύριο λόγο «πίσω από τις κάμερες» και όχι μπροστά και θα έχει να κάνει με κομματικά logistics, έναν τομέα που ξέρει καλά, τόσο από την κομματική του διαδρομή όσο και από τη θητεία του στην Πολιτική Προστασία την περίοδο του κορωνοϊού.

Advertisement

Ο έτερος υφυπουργός που «μετακομίζει» στην Πειραιώς, σύμφωνα με τον Στ. Παπαντωνίου και το «Θεωρείο», είναι ο Θοδωρής Λιβάνιος. Ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης αποτελεί κρίσιμο κρίκο ενόψει των εκλογών, καθώς όλες οι αποφάσεις πριν ληφθούν μετράνε τα data. Και οι αποφάσεις δεν θα λαμβάνονται στο υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, αλλά στο Μαξίμου και την Πειραιώς.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement