Προσφυγή Εύας Καϊλή στο ευρωδικαστήριο για την άρση ασυλίας

Advertisement

O δικηγόρος της Εύας Καϊλή, προσέφυγε  στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο υποστηρίζοντας ότι ήταν παράνομη η άρση της ασυλίας της ευρωβουλευτού από τις βελγικές Αρχές

Σύμφωνα με το Euractiv στην προσφυγή που κατατέθηκε από τον Σπύρο Παππά υποστηρίζεται ότι δεν συντρέχουν οι λόγοι της αυτόφωρης σύλληψης και του κινδύνου παρεμπόδισης των ερευνών, διότι οι εν λόγω παρατυπίες αφορούσαν παρελθόντα έτη.

Δια μέσου του δικηγόρου της Εύας Καϊλή, αναφέρεται ότι το αίτημα αφορά μια παλιότερη υπόθεση που δεν συνδέεται με το Qatargate, αλλά σχετίζεται με μια έρευνα σχετικά με τις παρουσίες, τους μισθούς και τα επιδόματα των βοηθών της στο ευρωκοινοβούλιο η οποία ήρθε στο φως της δημοσιότητας πριν μερικές ημέρες.

Advertisement

Το καυστικό σχόλιο Δημητρακόπουλου για την αποφυλάκιση Τζόρτζι

Αρνητικά αντιδρά η πλευρά της Εύας Καϊλή στην αποφυλάκιση, με βραχιολάκι του Φραντσέσκο Τζιόρτζι που αποφάσισε η βελγική δικαιοσύνη, με την ανακοίνωση που εξέδωσε ο δικηγόρος της κατηγορούμενης για το Qatar Gate, ευρωβουλευτού να προκαλεί εντύπωση.

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος έκανε ένα καυστικό σχόλιο σημειώνοντας πως είναι οξύμωρη αυτή η εξέλιξη, ενώ πρόσθεσε πως η κυρία Καϊλή «δεν θα ομολογήσει αδικήματα, που δεν έχει διαπράξει».

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement