Σοκ στην Κω: Πέθανε ενώ χόρευε στη Λέσχη Αξιωματικών ο 62χρονος πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων

Advertisement

Έφυγε από τη ζωή ξαφνικά στην Κω ο απόστρατος αξιωματικός, Ιάκωβος Φλεριανός, ο οποίος κατέρρευσε την ώρα που χόρευε στην εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών του νησιού.

Ο 62χρονος πρόεδρος της Ένωσης Απόστρατων Αξιωματικών, έπεσε ξαφνικά στο έδαφος το βράδυ της Παρασκευής (26.2.2023) την ώρα που χόρευε. Το συμβάν έγινε μπροστά στα μάτια όσων βρίσκονταν στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Κω.

Σύμφωνα με το egeanews.gr, ο Ιάκωβος Φλεριανός ένιωσε μια αδιαθεσία και ξαφνικά κατέρρευσε. Αμέσως πήγαν κοντά του παρευρισκόμενοι και του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες. Στην συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Κω, αλλά ο άτυχος 62χρονος έχασε τη μάχη με το θάνατο, παρά τις προσπάθειες επαναφοράς.

Advertisement

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι ο θάνατός του οφείλεται σε καρδιακό επεισόδιο, αλλά τα ακριβή αίτια θα φανούν από τη νεκροψία – νεκροτομή.

Ο 62χρονος ήταν απόστρατος αξιωματικός του Στρατού. Διετέλεσε διοικητής σε μονάδες του νησιού και στην συνέχεια ήταν στέλεχος στην τοπική ΕΥΠ.

Τα τελευταία χρόνια διετέλεσε μέλος και πρόεδρος στην Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Κω. Ασχολήθηκε επίσης με τα κοινά ως μέλος της Δημοτικής παράταξης Δύναμη Αλλαγής.

πηγή: newsit.gr

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement