Νίκες για Ντρισμπιώτη και Παπαμιχαήλ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 20χλμ. βάδην

Advertisement

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Αντιγόνη Ντρισμπιώτη ήταν η νικήτρια στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα 20χλμ. βάδην στο Άστρος Κυνουρίας.
Η κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στο αγώνισμα διένυσε την απόσταση σε 1 ώρα 31.11.

Η Ντρισμπιώτη έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της τόσο για το Παγκόσμιο της Βουδαπέστης όσο και για τους Ολυμπιακούς του 2024 και οι αγώνες που συμμετέχει αυτή την εποχή είναι στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τη διοργάνωση του Αυγούστου.

Ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ (ΑΟ Μυκόνου) λίγα μόλις 24ωρα αφότου επέστρεψε από την Κολομβία, όπου πραγματοποίησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, κέρδισε τον αγώνα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 20χλμ. βάδην. Ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής τερμάτισε σε 1 ώρα 28.24 κι έκανε δύο τις νίκες του στη σεζόν, αφού επικράτησε πριν λίγες εβδομάδες και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 35χλμ. βάδην.

Advertisement

Στη κατηγορία Κ23 στα 20χλμ. βάδην γυναικών, νικήτρια ήταν η Όλγα Φιάσκα (Αθλοκίνηση Μυτιλήνης) με 1.38.14 και πέτυχε το όριο συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23.

Ο Άνθιμος Κελεπούρης ήταν νικητής στα 20χλμ. βάδην Ανδρών Κ23 με 1.34.33 και πέτυχε το όριο συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23.

Να σημειωθεί ότι  οι αγώνες σε άντρες και γυναίκες έγιναν με δύσκολες συνθήκες, αφού ο δυνατός αέρας ταλαιπώρησε αθλητές και αθλήτριες.

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement