Ο Τσούνης, ο Σαμαράς και η Ντόρα

Advertisement

Πριν από λίγες ημέρες ο Αμερικανός πρέσβης, Τζορτζ Τσούνης, κάλεσε λίγους αλλά ενδιαφέροντες Αθηναίους σε δείπνο στην πρεσβευτική κατοικία. Η βραδιά είχε ως τιμώμενο πρόσωπο τον Λορέντσο Κουίν, έναν από τους κορυφαίους γλύπτες παγκοσμίως, ο οποίος είναι γιος του Άντονι Κουίν.

Στη βραδια συμμετείχαν η Μαριάννα Λάτση, η Ράνα Ζέην, ο εφοπλιστής Γ. Προκοπίου, ο ανερχόμενος επιχειρηματίας Γιώργος Ρουμελιώτης, η σύζυγος του Πρίγκιπα Νικόλαου Τατιάνα Μπλάτνικ, ο πανταχού παρών Αντώνης Ρέμος και αρκετοί άλλοι εκλεκτοί Αθηναίοι.

Ποιο είναι το ενδιαφέρον της βραδιάς; Όπως επεσήμανε παρατηρητικός καλεσμένος, η μοναδική φωτογραφία που υπάρχει στον προσωπικό χώρο του Τσούνη είναι μία που έχει βγάλει με την Ντόρα Μπακογιάννη. Και ο μοναδικός καλεσμένος της βραδιάς από τον χώρο της πολιτικής ήταν ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος πήγε συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Γεωργία.

Advertisement

Κατά κάποιον τρόπο, δηλαδή, στη βραδιά συμμετείχαν ο Αντώνης και η Ντόρα. Λέτε στο πολυμήχανο μυαλό του Αμερικανού πρέσβη να δουλεύεται κάποιο σενάριο …πολιτικής φαντασίας, καθώς η εποχή στην Ελλάδα είναι πλέον αρκετά ενδιαφέρουσα;

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement