Τέμπη: Ξέσπασε πατέρας θύματος – «Τα μέτρα στήριξης ήταν προεκλογικά, έκαναν δημοσκοπήσεις πάνω στα φέρετρα των παιδιών»

Advertisement

Πριν λίγες ημέρες κήδεψε στη Δράμα τον 26χρονο γιο του, Δημήτρη, ο οποίος έχασε τόσο άδικα τη ζωή του στο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Πριν τέσσερις ημέρες αποχαιρέτισε τον πατέρα του, ενώ πριν δύο μήνες, η μητέρα του έφυγε από τη ζωή.

Ο λόγος για τον Παύλο Ασλανίδη, έναν εκ των τραγικών προσώπων του δυστυχήματος στα Τέμπη, ο οποίος το πρωί της Τρίτης (14/03) μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1, εκφράζοντας μεταξύ άλλων την οργή του για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκαν την υπόθεση τις πρώτες ημέρες υπουργοί της Κυβέρνησης, ενώ σχολίασε τόσο τις εικόνες κατήφειας από το υπουργικό συμβούλιο που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου όσο και τη δημοσκόπηση που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

«Θέλω για τη μνήμη του Δημήτρη και του φίλου του, του Σωτήρη, που ταξίδευαν μαζί, οι ποινικές ευθύνες να φτάσουν ψηλά. Δεν μπορεί να βγαίνει ο Καραμανλής και να λέει διασφαλίσαμε την ασφάλεια, να τον ακούν χιλιάδες οικογένειες, παιδιά και να ταξιδεύουν με το τρένο και να γίνεται αυτό το πράγμα. Και το χειρότερο είναι που βγαίνει ο Άδωνις Γεωργιάδης και λέει ‘εντάξει, τι να έλεγε, την αλήθεια; Είμαστε σοβαροί; Τι προσπαθούν να κάνουν; Να καλύψουν ο ένας τον άλλον; Δεν γλιτώνουν. Θα τους καταψηφίσει ο κόσμος», ανέφερε ο κ. Ασλανίδης, τονίζοντας πως η οργή του κόσμου είναι μεγάλη.

Advertisement

Ο ίδιος κατήγγειλε πως δεν δέχθηκε κανένα τηλεφώνημα, τόσο από από ψυχολόγους όσο και από την εταιρεία, ενώ αναφέρθηκε στα «κατεβασμένα κεφάλια» και τα «κροκοδείλια δάκρυα» που παρακολουθήσαμε στο υπουργικό συμβούλιο την περασμένη εβδομάδα.

Όσο για τα μέτρα στήριξης που ελήφθησαν για τους τραυματίες και τους συγγενείς των θυμάτων, ο πατέρας υποστήριξε πως δόθηκαν στο πλαίσιο της προεκλογικής καμπάνιας, ενώ καταπέλτης ήταν και για τη δημοσκόπηση της Marc, που όπως είπε «έγινε πάνω στα φέρετρα των παιδιών».

«Όλο το χρυσάφι του κόσμου να μας δώσουν, τα παιδιά μας θέλουμε πίσω και αυτά τα μέτρα ξέρουμε γιατί τα εξαγγείλαν, είναι προεκλογική καμπάνια. Στο Θεό τους βγαίνουν και κάνουν γκάλοπ για το πόσα ποσοστά έχουν. Δεν ντρέπονται λιγάκι; Πάνω στα φέρετρα των παιδιών κάνουν γκάλοπ; Ποια μέτρα; Αφού ξέρουμε ότι αυτά είναι φανφάρες προεκλογικές, δουλεύουν τον κόσμο. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να μη χάσουν τις καρέκλες τους», δήλωσε μεταξύ άλλων, τονίζοντας πως το δυστύχημα είναι έγκλημα.

Advertisement

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement