Ρεκόρ τηλεθέασης σημείωσε η συνέντευξη Τσίπρα στο Mega

Advertisement

Ο μέσος όρος τηλεθέασης της συνέντευξης του Αλέξη Τσίπρα στο Mega ήταν 15,5%, ενώ συνολικά 223.000 χρήστες παρακολούθησαν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ από το YouTube και το Facebook.

Νούμερα τηλεθέασης που μόνο συνέντευξη πολιτικού αρχηγού δεν θυμίζει πραγματοποίησε η συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα προχθές, Τρίτη (14/3), στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega.

Ο μέσος όρος τηλεθέασης ήταν 15,5% στα 48 λεπτά της συνέντευξης, ενώ για κάποια λεπτά έφτασε ακόμα και το 17%, νούμερα τα οποία αποτελούν ρεκόρ για συνέντευξη πολιτικού αρχηγού.

Advertisement

Το εντυπωσιακό είναι ότι οι τηλεθεατές, πάρα τη μεγάλη διάρκεια της συνέντευξης, παρακολούθησαν τα όσα είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, κάτι το οποίο συνήθως δεν συμβαίνει.

Ακριβώς γι’ αυτό άλλωστε οι συνεντεύξεις στα δελτία ειδήσεων είναι γύρω στα 30 λεπτά και όχι παραπάνω.

Σε απόλυτα νούμερα τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα παρακολούθησαν 637.189 τηλεθεατές.

Advertisement

Το δελτίο του Mega πήρε συνολικά την πρωτιά στα δελτία ειδήσεων με τη συνέντευξη, ενώ πρώτο αναδείχθηκε και σε ό,τι αφορά στο δυναμικό κοινό, παρά το γεγονός ότι είχε απέναντί του τους Ράδιο Αρβύλα (δεν τους ξεπέρασε), οι οποίοι σαρώνουν σε αυτές τις ηλικίες.

Επίσης τη συνέντευξη παρακολούθησαν online από το κανάλι του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο YouTube, 113.000 χρήστες, ενώ άλλοι 100.000 χρήστες έκαναν το ίδιο μέσω της σελίδα του στο Facebook.

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement