Ξαναγράφεται η συνέντευξη Μητσοτάκη σε Σταύρο Θεοδωράκη

Advertisement

Από εκεί που συγκρουόταν μαζί τους στη Βουλή σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων, ο Σταύρος Θεοδωράκης, επιστρέφοντας ξανά στη δημοσιογραφία, ετοιμάζει συνέντευξη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η συνέντευξη με τον πρωθυπουργό, μάλιστα, πέραν της σημασίας -πώς θα τον αντιμετωπίσει ο Σταύρος- έχει και παρασκήνιο: Η συνέντευξη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη είχε γυριστεί στο μεγαλύτερο μέρος της προ ημερών στη χαράδρα του Βίκου (πάντα η εικόνα, βλέπετε, είναι η προτεραιότητα για τον πρωθυπουργό), με δεδομένο (τότε) ότι οι εκλογές θα γινόταν στις 9 Απριλίου.

Έτσι, η συνέντευξη θα ξαναγραφεί Δευτέρα βράδυ ή Τρίτη πρωί και θα προβληθεί Τρίτη βράδυ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στους «Πρωταγωνιστές»

Τρίτη στις 22.50 στον Alpha

Την πρώτη του συνέντευξη μετά την τραγωδία των Τεμπών δίνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης την Τρίτη στους «Πρωταγωνιστές».

Νέοι που ήταν στο τρένο και έζησαν τον εφιάλτη απευθύνουν τα ερωτήματάτους στον Πρωθυπουργό. Ρωτούν γιατην διαχρονική εγκατάλειψη του ελληνικού σιδηρόδρομου, τις ευθύνες της κυβέρνησης του και της παράταξης του και για το πως ερμηνεύει τις διαμαρτυρίες στα προαύλια και τις πλατείες.

Ο Πρωθυπουργός ερωτάται επίσης για το πότε και με ποιες αλλαγές θα έχει επιτέλους η χώρα έναν σύγχρονο και ασφαλή σιδηρόδρομο.

Επίσης, οι «Πρωταγωνιστές» θα προβάλλουν αποσπάσματα από την συζήτηση που είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Σταύρο Θεοδωράκη στο φαράγγι του Βίκου την Καθαρά Δευτέρα, σαράντα ώρες πριν το τραγικό δυστύχημα.

Ο Πρωθυπουργός ανάμεσα στα άλλα απαντά αν οι συνεργάτες του τολμούν να διαφωνήσουν μαζί του και πότε πιστεύει ότι πρέπει να βγαίνουν σε σύνταξη οι πολιτικοί αρχηγοί.

Συντελεστές:

Κάμερες: Πάνος Μανωλίτσης, Χρήστος Ανδρόπουλος, Γιώργος Καψάλης, Κώστας Νίλσεν, Κώστας Ψωμάς

Επικεφαλής μοντάζ: Γιώργος Κατσουλιέρης

Φωτογραφίες: Ολυμπία Κρασαγάκη

Δημοσιογραφική ομάδα:

Μαριάννα Χιονά, Βασιλική Μπούρα, Γιώργος Ξεπαπαδάκος, Γιώργος Παπαϊωάννου

Οργάνωση παραγωγής: Ελεάννα Παπαδοκωστάκη

Σενάριο – Σκηνοθεσία: Σταύρος Θεοδωράκης.
Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement