Η συγκινητική ανάρτηση του Νίκου Αλιάγα για τον εκπρόσωπό μας στη Eurovision 2023 Βίκτωρα Βερνίκο!

Advertisement

Είναι ένας Έλληνας που μας έχει κάνει και συνεχίζει να μας κάνει περήφανους διεθνώς. Και στηρίζει με συγκινητικό τρόπο έναν άλλο Έλληνα που ξεκινά τον δύσκολο αγώνα του για να μας κάνει περήφανους διεθνώς.

Ο λόγος για τον Νίκο Αλιάγα, ο οποίος στηρίζει με μια πολύ όμορφη ανάρτησή του στο Instagram τον 16χρονο Βίκτωρα Βερνίκο, λίγο πριν την τελική ευθεία του φετινού Διαγωνισμού της Eurovision.

@victorvernikos in my lens. Just sixteen years old, Victor, lyricist, composer and performer will represent Greece in the next @eurovision contest. I knew him as a child, when he and his sisters used to play with my kids. Victor, a talented self-taught musician with a Danish father and Greek mother will sing #whattheysay. The kid has a voice, style and inspiration and a look that references @cillianmurphyofficiall!
(σσ. Ο Cillian Murphy ήταν ο πρωταγωνιστής της σειράς ‘Peaky Blinders’ – και κατά γενική ομολογία ο Victor του μοιάζει πάρα πολύ!)

Νίκος Αλιάγας

Advertisement

Αυτά γράφει ο Νίκος Αλιάγας στα γαλλικά – και συνεχίζει στα ελληνικά:

Να σου πάνε όλα καλά Βίκτωρα, έχεις ταλέντο, είσαι αυτοδημιούργητος και βρίσκεσαι σήμερα εκεί που είσαι επειδή έχεις άστρο και επειδή το αξίζεις… Προχώρα ψηλά το κεφάλι, είμαστε μαζί σου παλικάρι.

Νίκος Αλιάγας


Ο Νίκος Αλιάγας (Nikos Aliagas) γεννήθηκε στο Παρίσι του 1969, αλλά κατάγεται από τη Σταμνά Αιτωλοακαρνανίας από την πλευρά του πατέρα του και από το Μεσολόγγι από την πλευρά της μητέρας του.  Έχει διαγράψει σημαντική πορεία στη γαλλική τηλεόραση με την παρουσίαση του γαλλικού ριάλιτι Star Academy, το οποίο σημείωσε ιδιαίτερη επιτυχία.

Επίσης, έχει κατά καιρούς συνεργαστεί με διάφορους τηλεοπτικούς σταθμούς στην Ελλάδα. Έχει τιμηθεί με σημαντικά βραβεία τόσο στη Γαλλία όσο και στην Ελλάδα. Από το 2012 μέχρι και σήμερα, είναι παρουσιαστής του γαλλικού The Voice. Το 2013 τα Ελληνικά Ταχυδρομεία παρουσίασαν γραμματόσημα τα οποία τον απεικόνιζαν.

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement