Πόρτα από το Mega στον Μητσοτάκη!

Advertisement

Όλα ξεκίνησαν όταν το Μέγαρο Μαξίμου υπέβαλε ένα περίεργο αίτημα προς τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA. Η συνέντευξη του Πρωθυπουργού να πραγματοποιηθεί ημέρα Παρασκευή, με προτιμητέα ημερομηνία στις 12 Μαΐου.

Ο γρίφος είναι γιατί προτίμησαν ειδικά την Παρασκευή και όχι κάποια άλλη μέρα της εβδομάδας, από Δευτέρα έως Πέμπτη. Η απάντηση βρίσκεται στο πάνελ των δημοσιογράφων παρουσιαστών των ειδήσεων του καναλιού.

Στα τριήμερα weekend στο στούντιο του καναλιού, εκτός από τη σταθερή παρουσία του Γιάννη Πρετεντέρη παρακάθεται η δημοσιογράφος Κατερίνα Παναγοπούλου και όχι η κεντρική παρουσιάστρια Ράνια Τζίμα.

Advertisement

Το Μαξίμου λοιπόν ήθελε την Κατερίνα, ίσως για να νιώθει μεγαλύτερη ασφάλεια ο Κ. Μητσοτάκης έχοντας απέναντί του «γνωστά» και «αγαπημένα» πρόσωπα. Έτσι κι αλλιώς ο άνθρωπος ξέρει ότι οι κανονικές συνεντεύξεις δεν είναι και το «φόρτε» του.

Το ενδιαφέρον είναι ότι το Μαξίμου εισέπραξε άρνηση από τη διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού. Και η άρνηση παραμένει με αποτέλεσμα να βρίσκεται στον αέρα αυτήν τη στιγμή η τηλεοπτική παρουσία του Κ. Μητσοτάκη στο MEGA.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement