Το παρασκήνιο της συνάντησης Λιάγκα – Θεοδωρίδου και η αναμονή της Μπέττυς Μαγγίρα

Advertisement

Το παρασκήνιο της διπλής συνάντησης Λιάγκα – Θεοδωρίδου, η επιστροφή του Γιάννη Τσιμιτσέλη στη μυθοπλασία, οι αλλαγές στη «Γη της Ελιάς» και η αναμονή της Μπέττυς Μαγγίρα.

Σε βασιλικούς ρυθμούς κινείται αυτό το Σαββατοκύριακο η ελληνική τηλεόραση λόγω της στέψης του Καρόλου. Την ίδια στιγμή βέβαια το τέλος της σεζόν επιβεβαιώνει πως πλέον δεν υπάρχουν βασιλιάδες και βασίλισσες στην εγχώρια μικρή οθόνη, οι καιροί είναι πολύ δύσκολοι για ανερχόμενους πρίγκιπες και πριγκίπισσες και επί της ουσίας έχουν δημιουργηθεί εκπομπές – μικρά φέουδα στις οποίες όσοι παρουσιαστές και παρουσιάστριες έχουν πάνω από 10% στην πίτα της τηλεθέασης της Nielsen να δηλώνουν νικητές.

Όπως αναφέρει το reader.gr, ανάμεσα στους ευνοημένους της σεζόν συγκαταλέγεται ο Γιώργος Λιάγκας ο οποίος κατάφερε να διατηρήσει σε διψήφιο μέσο όρο το ποσοστό του «Πρωινού» μετά την αποχώρηση της Φαίης Σκορδά. Και ενώ οι συζητήσεις για την συμπαρουσιάστριά του την επόμενη σεζόν αλλά και τις αλλαγές στο πάνελ συνεχίζονται, το πρωί της Δευτέρας ο δημοσιογράφος θα υποδεχθεί για πρώτη φορά στο πλατό του «Πρωινού» την Νατάσα Θεοδωρίδου για μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη.

Για πολλά χρόνια παρουσιαστής και τραγουδίστρια είχαν από ψυχρές έως ανύπαρκτες σχέσεις. Μάλιστα ενώ διαμένουν στο ίδιο συγκρότημα κατοικιών παλαιότερα μετά βίας αντάλλασσαν «καλημέρα». Εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα όλο αυτό έχει αλλάξει με τους δύο όχι μόνο να έχουν καλές σχέσεις αλλά να κάνουν και στενή φιλική παρέα. Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός πως η μοναδική δήλωση που έκανε πριν από μήνες η Νατάσα Θεοδωρίδου για το θέμα που προέκυψε με την παράφραση του τραγουδιού «Φεγγάρι» για τις ανάγκες πασχαλινής διαφήμισης ήταν στην κάμερα του «Πρωινού».

Advertisement

Την Παρασκευή κυκλοφόρησε το κλιπ του νέου τραγουδιού της ερμηνεύτριας «Χάρτης» με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Λιάγκα και τη Δευτέρα το πρωί η τραγουδίστρια θα παραχωρήσει την αποκλειστική συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1. Δεν αποκλείεται και επόμενη τηλεοπτική σύμπραξη – έκπληξη Λιάγκα – Θεοδωρίδου όχι βέβαια μόνιμου χαρακτήρα…

Επιστρέφει στην κωμωδία ο Γιάννης Τσιμιτσέλης

Τέλος το «Fishy» του Γιάννη Τσιμιτσέλη στο Mega τουλάχιστον για την επόμενη σεζόν χωρίς να αποκλείεται να επιστρέψει κάποια στιγμή στο μέλλον. Τόσο ο ηθοποιός που εκτός από παρουσιαστής ήταν και παραγωγός της ταξιδιωτικής εκπομπής όσο και το κανάλι έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από τη συγκεκριμένη συνεργασία.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης την επόμενη σεζόν επιστρέφει στη μυθοπλασία καθώς ήδη συμφώνησε με τον ΑΝΤ1 για τη συμμετοχή του στη νέα κωμική σειρά του σταθμού. Πρόκειται για την κομεντί με προσωρινό τίτλο εργασίας «Ένας από εμάς» που βασίζεται στη μεγάλη αργεντίνικη επιτυχία «El primero de nosotros». Πρωταγωνιστές μια παρέα έξι φίλων γύρω στα 40 των οποίων η ζωή ανατρέπεται όταν ένας από αυτούς διαγιγνώσκεται με σοβαρή ανίατη ασθένεια με αποτέλεσμα -αρχικά τουλάχιστον- να του μένει λίγος χρόνος ζωής. Ένα από τα μέλη λοιπόν αυτής της παρέας θα είναι ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Advertisement

Πρόταση για τη συγκεκριμένη σειρά έχει γίνει και στη Ζέτα Μακρυπούλια. Εάν τελικά συμφωνήσει Τσιμιτσέλης και Μακρυπούλια θα ξαναβρεθούν μαζί 15 χρόνια μετά τη μεγάλη τους κινηματογραφική επιτυχία «Μόλις χώρισα». Μια συνύπαρξη που αν μη τι άλλο θα έχει σίγουρα ενδιαφέρον…

Δάκρυα και χαρά στο φετινό φινάλε στη «Γη της Ελιάς» – Ποιοι συνεχίζουν του χρόνου
Ένας γάμος, ένας θάνατος και μια μεγάλη αποκάλυψη θα σημαδέψουν το φετινό φινάλε της «Γης της Ελιάς» που ολοκληρώνει τη δεύτερή της σεζόν στο Mega με υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Ήδη τα βασικά πρόσωπα του καστ έχουν συμφωνήσει τη συνέχεια της παρουσίας τους στη δραματική σειρά του Μεγάλου Καναλιού. Δηλαδή ο Νίκος Γαλανός, η Μάρω Κοντού, η Λυδία Κονιόρδου, η Άντζελα Γκερέκου, ο Πασχάλης Τσαρούχας, ο Τάσος Ιορδανίδης και αρκετοί ακόμη.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλο τον τρίτο κύκλο του καθημερινού σίριαλ ενώ επιστρέφει και ο Λίαμ Άϊρλαντ στο ρόλο του Στέφανου. Με τουλάχιστον πέντε νέα πρόσωπα πρώτης γραμμής θα ενισχυθεί το πρωταγωνιστικό καστ και οι πρώτες συζητήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει.

Advertisement

Την τελική πρόταση του Open αναμένει η Μπέττυ Μαγγίρα

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες -δύσκολα πάντως πριν τις εκλογές- αναμένεται να ξεδιαλύνει το θολό τοπίο για τον ψυχαγωγικό τομέα του Open. Πρόθεση του σταθμού είναι να συνεχιστεί η συνεργασία τόσο με τη Μπέττυ Μαγγίρα όσο και την Ελένη Τσολάκη. Όσον αφορά στην πρώτη έχει ήδη γίνει η πρώτη συζήτηση για την παραμονή της στην πρωινή καθημερινή ζώνη χωρίς ωστόσο να έχει «κλειδώσει» κάτι. Προφανώς και για τον λόγο αυτό δεν έχουν γίνει ακόμη συζητήσεις με τους υπόλοιπους συνεργάτες.

Πάντως πρόθεση της παρουσιάστριας εφόσον παραμείνει στον σταθμό και στη συγκεκριμένη ζώνη είναι ναι μεν η εκπομπή να ανανεωθεί την επόμενη χρονιά χωρίς ωστόσο πολλές αλλαγές σε επίπεδο συνεργατών. Δεν αποκλείεται εφόσον τελικά η Μπέττυ Μαγγίρα συμφωνήσει την ανανέωση του συμβολαίου της με το Open να έχει μελλοντικά και δεύτερη παρουσία στο πρόγραμμα του Ανοιχτού καναλιού με κάτι διαφορετικό στην βραδινή ζώνη.

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement