Τα απόνερα του debate στα πρωτοσέλιδα

Advertisement

Όπου φύγει φύγει τα σημερινά φιλοκυβερνητικά πρωτοσέλιδα από την ανάδειξη του debate ως πρώτο τους θέμα. Αδειάζοντας (και) τους δημοσιογράφους του πάνελ, παρά το γεγονός ότι αφενός έκαναν ενδιαφέρουσες ερωτήσεις και αφετέρου οι περισσότεροι εξ αυτών ανήκουν στους ομίλους τους.

Ξεμπέρδεψαν τα πρωτοσέλιδα με τους χαρακτηρισμούς τύπου «σούπα» και «μονόλογοι», μια και ο εκλεκτός τους παρουσίασε τη χειρότερη δυνατή εικόνα στη χθεσινή τηλεμαχία.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απέδειξε σε εθνικό δίκτυο ότι αν δεν έχει γραμμένους από άλλους τους λόγους και τις κορώνες του, αν δεν υποκλίνονται μπροστά του οι δημοσιογράφοι κι αν έχει έστω και τον παραμικρό αντίλογο, στέκει θυμωμένος και ανήμπορος στο τραπέζι των συνομιλητών του, ξεχνώντας ακόμα και να επιστρατεύσει το γνωστό «χτισμένο» στα χείλη χαμόγελο του πατέρα ή της αδελφής του.

Advertisement

Μοναδική εξαίρεση σήμερα η δεξιά εφημερίδα «Δημοκρατία», που διέκρινε εύστοχα την απροθυμία του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ να στεναχωρήσει τον απερχόμενο πρωθυπουργό, δίνοντας μοιραία ξανά το προβάδισμα στο κομμάτι του ΠΑΣΟΚ που είναι ταγμένο στην ιδέα συγκυβέρνησης με τους Μητσοτάκη, Σαμαρά, Βορίδη, Γεωργιάδη, Πλεύρη κλπ.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement