Λονδίνο: Λύθηκε το μυστήριο με την εγκαταλελειμμένη έπαυλη Έλληνα επιχειρηματία

Advertisement

Ο 73χρονος Αθανάσιος Ταχμιντζής έφυγε αναπάντεχα από την επιβλητική έπαυλή του κοντά στο King’s Lamgely του Χερντφορντσάιρ το 2017, αφήνοντάς την άθικτη και γεμάτη με όλα τα υπάρχοντά του, γεγονός που προκάλεσε τότε πολλές εικασίες για το τι είχε συμβεί.

Πηγές που μίλησαν πρόσφατα στη βρετανική Daily Mail φέρεται να αποκάλυψαν την αλήθεια γύρω από το μυστήριο. υγκεκριμένα, οικογενειακές πηγές ανέφεραν στο βρετανικό μέσο πως εκείνη την εποχή ο Ταχμιντζής, γνωστός με το όνομα «Θάνος», έδινε μάχη με τον καρκίνο και έφυγε από το σπίτι του χωρίς να ενημερώσει τα 5 παιδιά του, λόγω μιας οικογενειακής διαμάχης.

Ο Ταχμιντζής ήρθε στην Ελλάδα για περίθαλψη και ζει μέχρι σήμερα στην Αθήνα, αν και οι πηγές δήλωσαν ότι σκοπεύει να γυρίσει σύντομα στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην πολυτελή του βίλα, που εκτιμάται ότι αξίζει περίπου 2 εκατομμύρια λίρες.

Advertisement
«Δεν εξαφανίστηκε μυστηριωδώς, αλλά έφυγε επειδή πάλευε με την υγεία του. Πολλές ανοησίες έχουν γραφτεί σχετικά με το γιατί έφυγε και έχουν υπάρξει πολλές τρελές θεωρίες.

Αλλά, η οικογένειά του θέλει απλώς να βάλει ένα τέλος σε αυτές τις γελοίες εικασίες. Έφυγε με την πρόθεση να επιστρέψει και αυτό δεν έχει αλλάξει. Πριν από την αναχώρησή του, η ψυχική του υγεία υπέφερε πραγματικά λόγω του καρκίνου. Δεν μπορούσε να διαχειριστεί τις καταστάσεις. Δεν κοίταζε να συμμαζέψει το σπίτι επειδή η ζωή του είχε γίνει ένας αγώνας. Έτσι, αποφάσισε να φύγει μακριά. Απλά δεν έχει επιστρέψει ακόμα, αυτό είναι όλο», είπε συγκεκριμένα μία πηγή.

Όσον αφορά το γιατί η οικογένειά του δε γνώριζε και η ίδια αρχικά το τι είχε συμβεί, η πηγή σχολίασε:

«Υπήρχαν μεγάλες περίοδοι που δεν έβλεπε ούτε μιλούσε στα παιδιά του και έφυγε χωρίς να τους το πει. Είχαν πάντα μία δύσκολη σχέση, γιατί ο Θάνος είναι μια αρκετά ισχυρή προσωπικότητα και έχει πολύ φλογερό χαρακτήρα. Είναι ένας τυπικός παλιομοδίτης Έλληνας».

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement