Ποιος ήταν ο «Ράμπο» ή «ταξιτζής» που εκτέλεσαν στον Κορυδαλλό – Με βαρύ ποινικό παρελθόν τα δύο θύματα

Advertisement

Πανικός επικράτησε περίπου στις 11 το βράδυ της Τετάρτης στην περιοχή του Κορυδαλλού, όταν μέσα από ένα μαύρο τζιπ δύο δράστες άνοιξαν πυρ εναντίον δύο ανδρών, οι οποίοι βρίσκονταν σε σταθμευμένο όχημα, μπροστά από πολυκατοικία στην οδό Σοφίας Βέμπο.

Οι δράστες της μαφιόζικης ενέδρας προσέγγισαν το όχημα μάρκα Mercedes των θυμάτων τους, άνοιξαν την πόρτα του οδηγού και γάζωσαν με καλάσνικοφ τον Β.Ρ., γνωστό στις Αρχές από υποθέσεις που σχετίζονται με οπαδική βία και τον δεύτερο, με τα αρχικά Χ.Μ..
Το θύμα με τα αρχικά Β.Ρ είχε το προσωνύμιο «Ράμπο» ή «ταξιτζης». Ο άνδρας ηλικίας περίπου 40 ετών, είχε απασχολήσει τις αρχές το 2009, όταν είχε συλληφθεί ως εμπλεκόμενος στην δολοφονία του οπαδού του Παναθηναϊκού, Μιχάλη Φιλοπουλου σε οπαδικό «ραντεβού θανάτου», στη λεωφορο Λαυρίου στα Γλυκά Νερά, ενώ είχε απασχολήσει και το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών, λόγω επαφών που φερόταν να έχει με κυκλώματα ανθρώπων της νύχτας που εκβίαζε καταστηματάρχες σε Γλυφάδα, Χαϊδάρι και Κορυδαλλό.

Είχε εμπλακεί επίσης σε υπόθεση συμβολαίου θανάτου σε βάρος υψηλόβαθμου στελέχους της ΕΛΑΣ για 250.000 ευρώ.

Πώς έγινε η δολοφονική ενέδρα

Όπως αναφέρουν μαρτυρίες, οι δύο δράστες που επέβαιναν σε όχημα τύπου τζιπ πλησίασαν το αυτοκίνητο των θυμάτων, που ήταν σταθμευμένο στην οδό Βέμπο, και άνοιξαν πυρ με καλάσνικοφ, γαζώνοντάς τους.

Advertisement

Από τα πυρά, ο οδηγός του αυτοκινήτου έπεσε νεκρός ακαριαία, ενώ ο συνοδηγός βαριά τραυματισμένος, βγήκε από το αυτοκίνητο και σύρθηκε μερικά μέτρα σε παρακείμενο γκαράζ για να σωθεί. Όμως οι εκτελεστές, είδαν τις κυλίδες αίματος, τον εντόπισαν και του έδωσαν τη χαριστική βολή.

Τα θύματα ήταν συγγενείς, με τον έναν άνδρα να έχει παντρευτεί την αδερφή του άλλου.

Το σημείο της δολοφονίας ήταν γεμάτο από κάλυκες, ενώ αμέσως έσπευσαν συγγενείς και φίλοι των θυμάτων.

Advertisement

Το όχημα των δραστών, φαίνεται πως εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα να καίγεται στον Σκαραμαγκά.

Προανάκριση για τη διπλή μαφιόζικη εκτέλεση διενεργεί η Ασφάλεια Αττικής.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement