Χώρισαν Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης – Χρυσή Βαρδινογιάννη: Τίτλοι τέλους για το λαμπερό ζευγάρι

Advertisement

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και η Χρυσή Βαρδινογιάννη ήταν ένα από τα πιο αθόρυβα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, που απασχόλησαν ελάχιστα την δημοσιότητα τα 5 χρόνια που διήρκεσε η σχέση τους.

Η κόρη του «καπετάνιου» Γιώργου Βαρδινογιάννη και της Αγάπης Πολίτη και ο πασίγνωστος ηθοποιός και σκηνοθέτης ήρθαν πιο κοντά το 2018, όταν εκείνη έδωσε το παρών σε παράσταση του δεύτερου. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι δυο τους σύντομα έγιναν ζευγάρι. Παρά τις πολλαπλές υποχρεώσεις τους – είναι και οι δύο γονείς, εκείνος έχει ένα γιο από το γάμο του με την Έρση Ξενάκη και η Χρυσή Βαρδινογιάννη δύο παιδιά από το γάμο της με τον Νίνο- έβρισκαν πάντοτε τρόπο να περνούν χρόνο μαζί, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Γι’ αυτό και οι λιγοστές κοινές φωτογραφίες τους είναι πάντα από θεατρικές εξόδους και συναυλίες, συνήθως για να «τιμήσουν» φίλους τους καλλιτέχνες και συναδέλφους του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη.

Όμως, το ζευγάρι, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, αποφάσισε να βάλει τέλος στην σχέση του, όπως αποκάλυψε η Σάσα Σταμάτη σε ρεπορτάζ που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα On Time.

Advertisement

Ο χωρισμός τους υπήρξε αθόρυβος, όπως αθόρυβη υπήρξε και η σχέση τους, και οι δυο τους διατηρούν στενές φιλικές σχέσεις αν κρίνουμε από το γεγονός ότι η Χρυσή Βαρδινογιάννη ήταν από τους πρώτους που παρακολούθησαν την παράσταση «The Humans», την οποία σκηνοθετεί ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, στο θέατρο Μουσούρη.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement