ΣΥΡΙΖΑ: Μάχη για δύο – Ποιοι στηρίζουν Γεροβασίλη – Ποιοι στέκονται στο πλευρό Κασσελάκη

Advertisement

Σε «κούρσα για δύο» αναμένεται να εξελιχθεί η αναμέτρηση για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, με τις διεργασίες σήμερα (24/02) να κορυφώνονται στο κλειστό του Τάε Κβον Ντο, όπου πραγματοποιείται το συνέδριο του κόμματος. Όπως όλα δείχνουν, η εσωτερική αντιπολίτευση στον ΣΥΡΙΖΑ θα ενώσει τις δυνάμεις της απέναντι στον Στέφανο Κασσελάκη, με την Όλγα Γεροβασίλη να είναι αυτή που θα σταθεί απέναντι από τον πρόεδρο του κόμματος.

Ποιοι στηρίζουν Γεροβασίλη

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, ο Αντώνης Αντζολέτος, πρόκειται για τους Χρήστο Σπίρτζη, Νικό Παππά, Αλέκο Φλαμπουράρη, Κατερίνα Νοτοπούλου, Ράνια Σβίγκου, Γιώργο Βασιλειάδη, Θανάση Θεοχαρόπουλο, Κώστα Ζαχαριάδη  και Διονύση Καλαματιανό.

Ποιοι στέκονται στο πλευρό Κασσελάκη

Τις επόμενες κινήσεις του καταστρώνει όμως και το στρατόπεδο Κασσελάκη στο πλευρό του οποίου εξακολουθούν και παραμένουν στελέχη που τον στήριξαν στην ολιγόμηνη θητεία του. Πρόκειται για σταθερούς υποστηρικτές οι οποίοι μάλιστα φαίνονται πως είναι σίγουρη για την νίκη του.

Advertisement

Μεταξύ των υποστηρικτών του είναι η Θοδώρα Τζάκρη, η Δώρα Αυγέρη, ο Πέτρος Παππάς, ο Ευάγγελος Αποστολάκης και η Ραλλία Χριστίδου.

Άγνωστη παραμένει η στάση που θα κρατήσει ο Παύλος Πολάκης, καθώς φαίνεται να έχουν «παγώσει» οι θερμές σχέσεις που είχε με τον Στέφανο Κασσελάκη.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement