Στέφανος Κασσελάκης: Παρουσιάζει τους 42 υποψήφιους ευρωβουλευτές και ξεκινά μεγάλη περιοδεία σε 26 νησιά

Advertisement

Στην σημερινή κεντρική εκδήλωση στις 19:00 στον «Ελληνικό Κόσμο», όπου θα παρουσιαστούν οι 42 υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, επικεντρώνεται το ενδιαφέρον, σε ό,τι αφορά την αιχμή της προεκλογικής μάχης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Το στίγμα θα δώσει με την ομιλία του ο Στέφανος Κσσελάκης και σύμφωνα με πληροφορίες η γραμμή στην οποία θα κινηθεί, θα έχει κατά κύριο λόγο θετικό πρόσημο, με προτάσεις και λύσεις για την ανατροπή.

Τόσο η προετοιμασία της εκδήλωσης όσο και εν γένει η καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συζητήθηκαν εκτενώς χθες στο Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος. Υπενθυμίζεται ότι από τους 42 υποψηφίους, οι 35 έχουν αναδειχθεί στις προκριματικές εκλογές, οι δύο είναι οι νυν ευρωβουλευτές Κώστας Αρβανίτης και Έλενα Κουντουρά και οι υπόλοιποι πέντε (τέσσερις γυναίκες και ένας άντρας), επιλογής Κασσελάκη, θα παρουσιαστούν σήμερα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα μέλη του Ε.Γ. ζήτησαν από τον πρόεδρο να μην τους αποκαλύψει τα ονόματα, προκειμένου αφενός να μην υπάρξουν τυχόν διαρροές και αφετέρου να διασφαλιστεί το στοιχείο της έκπληξης.

Μετά την εκδήλωση της Παρασκευής, το Σάββατο το πρωί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εξορμά στον λαό με μια μεγάλη περιοδεία σε 26 νησιά, η οποία θα ολοκληρωθεί τη Μεγάλη Δευτέρα.
Ο Στ. Κασσελάκης θα επισκεφθεί τα νησιά  Σύρο, Πάρο,  Νάξο,  Αμοργό, Αστυπάλαια,  Χάλκη,  Σύμη, Καστελόριζο, Ρόδο, Τήλο, Κω, Κάλυμνο, Λέρο, Αγαθονήσι, Λειψούς, Αρκιούς, Πάτμο, Ικαρία, Φούρνους, Σάμο, Χίο, Ψαρά,  Μυτιλήνη, Αι Στράτη, Λήμνο και Σκύρο.
Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement