Απόστολος Λύτρας: Οδηγείται στον εισαγγελέα και μετά στη φυλακή – Η μήνυση στη σύζυγό του

Advertisement

Στο κρατητήριο της Νέας Φιλαδέλφειας πέρασε τη νύχτα ο Απόστολος Λύτρας ο οποίος σε λίγη ώρα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα και έπειτα στη φυλακή όπου θα παραμείνει κρατούμενος.

Ο ποινικολόγος παραδόθηκε στις Αρχές μετά τη μήνυση που υπέβαλε σε βάρος του η σύζυγός του, Σοφία Πολυζωγοπούλου, για παραβίαση των περιοριστικών όρων.

Στο μεταξύ, σε μήνυση κατά της συζύγου του, για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδή καταμήνυση, προχώρησε ο Απόστολος Λύτρας.

Advertisement

Απόστολος Λύτρας: Δεν έχω καμία σχέση με το επεισόδιο

Ο δικηγόρος της Σοφίας Πολυζωγοπούλου, Θέμης Σοφός, ανέφερε ότι η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα μετείχε σε ένα viber group χωρίς τη θέληση και τη συναίνεσή της και δέχτηκε μηνύματα «προτρεπτικού χαρακτήρα» από τον κατηγορούμενο σύζυγό της.

Από την πλευρά του ο Απόστολος Λύτρας υποστήριξε πως δεν είχε καμία απολύτως σχέση με το επεισόδιο που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης, αναφέροντας πως ήταν καθαρά θέμα πρωτοβουλίας της μεγάλης του κόρης, να επισκεφθεί το σπίτι που ήταν η Σοφία Πολυζογωπούλου στον Γέρακα, εκεί όπου έμεναν μαζί μέχρι τη στιγμή του άγριου ξυλοδαρμού της 37χρονης δικηγόρου, καθώς χρειαζόταν κάποια πράγματα, έτσι ώστε να τα έδινε στην αδερφή της που θα ταξίδευε στη Κύπρο.

Μάλιστα, επεσήμανε πως είχε άριστη σχέση με τις κόρες του αλλά και με την πρώην σύζυγό του, καθώς και με τον δικηγόρο – συνεργάτη τους, ενώ έκανε λόγο για μια κατάσταση που πλέον έχει περάσει στην υπερβολή.

Advertisement

Η απολογία του Απόστολου Λύτρα

«Την χτύπησα με το δεξί μου χέρι από τη θέση του οδηγού κι αυτή στη θέση του συνοδηγού, χωρίς να έχω πρόθεση να της προκαλέσω την οποιαδήποτε βλάβη. Και ίδια γνωρίζει ότι δεν είχα τέτοια πρόθεση. Πήγαμε προς το σπίτι και είπαμε και οι δυο να πάμε σε νοσοκομείο προληπτικά», ανέφερε ο επίσης ποινικολόγος στην απολογία του», είπε ο Απόστολος Λύτρας στην απολογία του.

Ο κατηγορούμενος περιέγραψε στη συνέχεια πως υπήρχε «μεγάλη ένταση» και ισχυρίζεται πως με δική του πρωτοβουλία πήγαν στην Ευρωκλινική. «Όταν φύγαμε από το σπίτι μου είπε «δεν πρόκειται να πω τίποτα για το τι έγινε» και εγώ της είπα θα αναλάβω την ευθύνη. Όταν φτάσαμε στην Ευρωκλινική, η σύζυγος μου στο δωμάτιο που βρισκόταν και ήμουν μαζί της μου είπε να πούμε ότι έπεσα από τη σκάλα. Μάλιστα πρώτα κατέθεσε η σύζυγος μου και εγώ μετά από δυόμιση ώρες περίπου. Σ’ αυτό το διάστημα μου είπε στο τηλέφωνο ότι κατέθεσε ότι έπεσε από τις σκάλες και ότι εγώ δεν ήμουν παρών», είπε, απολογούμενος στην ανακρίτρια.

Επίσης, ο κατηγορούμενος ανέφερε πως «το χτύπημα στο πρόσωπο της συζύγου μου ουσιαστικά έγινε από το τέντωμα του δεξιού μου χεριού».

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement