Ανδρέας Μικρούτσικος: Πού θα τον δούμε από τον Σεπτέμβριο

Advertisement

Η περίπτωση του Ανδρέα Μικρούτσικου είναι μοναδική στα τηλεοπτικά χρονικά. Όλοι τον θέλουν διότι προσθέτει πόντους ενδιαφέροντος στις εκπομπές τους και όλοι τον φοβούνται διότι είναι απρόβλεπτος μπροστά στις κάμερες και δεν ξέρουν πότε θα βρεθούν στη δυσάρεστη θέση να πάνε επειγόντως σε διαφημίσεις για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Η Κατερίνα Καινούργιου, μετά από τα όσα της «έσυρε» δημοσίως, δεν θέλει ούτε να τον δει -για το κενό που άφησε πίσω του αναζήτησε λύσεις σε μεταγραφές από άλλα κανάλια. Το θέμα πλέον είναι τι θα κάνει ο Νίκος Κοκλώνης στου οποίου το γήπεδο πέρασε η μπάλα.

Σήμερα λοιπόν, προτελευταία ημέρα Ιουλίου, τα πράγματα έχουν ως εξής. Ο Νίκος Κοκλώνης αναλαμβάνει σύμφωνα με πληροφορίες την παραγωγή των εκπομπών της Δανάης Μπάρκα και του Κώστα Τσουρού στο Mega, διευρύνοντας έτσι τη συνεργασία του με το «μεγάλο» κανάλι, πέραν της εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου. Εκτός συμφωνίας (με την Barking Well Media) μένει η εκπομπή της Φαίης Σκορδά, λόγω «σύγκρουσης συμφερόντων». Εύλογα κάποιοι παρατήρησαν ότι δεν είναι δυνατόν η ίδια εταιρία παραγωγής να υπογράφει δύο εκπομπές στην ίδια ζώνη με παρεμφερές περιεχόμενο -τη «Super Κατερίνα» και την εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

Advertisement

Όμως, όλως αιφνιδίως είδαν το φως της δημοσιότητας δημοσιεύματα που θέλουν τον Ανδρέα Μικρούσικο σε διπλό ρόλο. θα εμφανίζεται -λέει- στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά καθημερινά και στο «Ακόμα δεν είδες τίποτα» του Κώστα Τσουρού τα σαββατοκύριακα.

Η σχετική πληροφορία γεννά ερωτηματικά. Ο Ανδρέας Μικρούτσκος παραμένει στην Barking Well Media του Νίκου Κοκλώνη; Ποια είναι η εμπλοκή του Νίκου Κοκλώνη στο νέο project του Mega για την πρωινή ζώνη;

Και ποια είναι η σχέση σήμερα ανάμεσα στον Νίκο Κοκλώνη και την «κολλητή» του Κατερίνα Καινούργιου, η οποία δήλωσε προ μηνών «πληγωμένη» από την συμπεριφορά του φίλου της στην κόντρα της με τη Δανάη Μπάρκα;

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement